Когато става дума за ежедневна рутина и грижата за кожата няма как да пропуснем задължителните три етапа – почистване, хидратация и слънцезащита. Но ако искаш необходима допълнителна доза хидратация и да накараш кожата си да засияе, ти трябва още нещо.

Kак обаче, при наличието на толкова много и най-различни продукти, които твърдят, че осигуряват хидратираната кожа, за която жадуваш – масла, кремове и серуми - о, Боже! - как да избереш точният, който най-после да осигури на кожата ти мощната доза хидратация, от която тя се нуждае особено през зимата?

Един от най-лесните начини да получиш сияйна и здрава кожа, без стягане и неприятно лющене, е да се увериш, че тя е перфектно хидратирана. Важни са съставките и разбира се да е спазено единственото условие - здравословната доза хидратация да е върната обратно там, където й е мястото – в кожата ти. Да, на думи звучи така лесно, но практиката показва, че задачата е малко по-сложна, отколкото изглежда.

Може би си мислиш, че хидратацията е нещо, за което трябва да се тревожат само дамите със суха или дехидратирана кожа. Но това съвсем не е така и причината е много простичка - когато искаш да хидратираш тялото си, пиеш вода, нали? Е, кожата ти има същата нужда, за да поддържа здрава кожна бариера.

Ако има една стъпка в ежедневната ни рутина за грижа за кожата, която не смеем да пропуснем, това е нанасянето на серум. Независимо дали става дума за антиоксиданти, хиалуронова киселина, пептиди, растителни агенти, или произволен брой други съставки, серумите са в състояние да пренасят по-малки молекули дълбоко в кожата, където оказват най-голяма полза, да хидратират в пъти по-интензивно, благодарение на концентрираните активни съставки. 

За жалост, зимата няма стоп бутон, но ние имаме своята малка тайна - MIXA Hyalurogel серум за чувствителна кожа с хиалуронова киселина - серумът, който всяка дама просто задължително трябва да има! Златната рибка в бюти рутината, която е защитник на чувствителната кожа, съчетава в себе си отлични хидратиращи свойства. А това, което ни хареса най-много в него бе, че е идеален както за цялото лице, така и за онази най-деликатна и чувствителна зона - околоочния контур.

Тайната на новия серум MIXA Hyalurogel е, че осигурява необходимата хидратация в продължение на цели 24 часа, благодарение на своите активни съставки за проактивна грижа. Чистата най-висока концентрация на хиалуронова киселина в сравнение с други продукти от линията Hyalurogel, високата концентрация на 5% ниацинамид и пантенол не само дават гаранция за отлична хидратация, но и успокояват чувствителната кожа, минимизират до минимум усещането за дискомфорт и опъване още при първото използване. Само една капка от формулата върху дехидратираните зони е достатъчна да възвърне обема във фините линии и да придаде много по-еластичен и сияен вид на кожата.

Разбира се, не бива да забравяш, че серумът задължително трябва да бъде последван от нанасянето на богат и плътен хидратиращ крем.

Серумът се препоръчва за чувствителна до нормална кожа, а резултатите може да видиш сама само след броени дни - здрава, гладка, по-мека на допир и най-после перфектно хидратирана. А още един плюс е, че серумът е хипоалергенен и е създаден под медицинско наблюдение. Може би и точно заради това е номер 1 в избора на дерматолозите.

Успяхме да те впечатлим, нали? Имаме страхотна новина за теб - само сега имаш уникалния шанс да бъдеш една от 150 дами, които в периода 9.02.-14.02.2022 г. включително могат да се регистрират във формата за участие по-долу и да получат напълно безплатно новия MIXA Hyalurogel серум за чувствителна кожа с хиалуронова киселина (пълноразмерен размер), за да го тестват и да се убедят в неговата ефективност и прекрасни резултати.

За целта трябва да попълните коректно формата за участие (три имена, точен адрес, имейл и телефон), както и да отговорите с ДА или НЕ на въпроса “Чувствителна ли е кожата ти?“. Избраните дами ще бъдат изтеглени на 15.02.2022 г. само при коректно попълнени условия. След това всяка от участничките ще получи продукта на посочения адрес и линк към кратък въпросник на своя активен имейл, където ще бъде помолена да даде своето мнение и как се е отразила употребата му върху кожата й след 10-дневния тестов период.

Молим всяка от вас, която желае да участва да посочи активен имейл, който проверява всеки ден.