В живота на една майка няма много време за чудене какво да облече... В същото време като жена всяка майка иска и се стреми към това да изглежда и да се чувства добре. Но за да се случи това с лекота, има няколко модни елемента, които всяко себеуважаващо се мамче трябва да има в гардероба си, за да се чувства уверена в кожата си. Ето и кои са те:

Пола тип “молив”

Полите тип "молив" винаги са на мода и са онази универсална дреха, която всяка майка трябва да има в гардероба си. Те могат да бъдат намерени във всякакви дължини и цветове, а най0хубавото е, че са подходящи за всяка фигура. Те могат да бъдат носени както на разходка в парка с децата, така и, ако сте се отправили към офиса. Съчетайте полата тип “молив” с любимите сникърси и памучна тениска и ето - вече изглеждате стилно и елегантно. Може да я носите и с обувки с висок ток и риза, за по-бизнес излъчване или пък с красив топ за вечерно излизане с приятелките.

Чанта през рамо

Най-добрият приятел на всяка мама - чантата през рамо може да скрие множество принадлежности... и да събере доста детски джунджурии в себе си! Изберете нещо по-обемисто, за да можете да поберете всичко, което искате. И не забравяйте - красивата и качествена чанта от естествена кожа ще ви бъде верен спътник за дълго време.

Удобни сникърси

Няма кого да заблуждаваме - майките имат динамично ежедневие. През деня правят и ходят къде ли не. Ето защо удобните сникърси са любимите обувки на всяка майка. Те не само се съчетават с всичко от този списък, но са и идеалният начин да добавите малко блясък към облеклото си. Как? Като изберете стилни сникърси в красив цвят или с декорация.

Страхотни очила

Слънчевите очила са задължителен елемент в гардероба на всяка дама, но и майка. Те трябва да са стилни, красиви и качествени, за да предпазват не само от слънцето, но и да позволят да излезете спокойни навън, дори когато нямате време за грим.

Ефирна рокля

Красивата, нежна и удобна рокля е любим елемент в гардероба на всяка майка. Защо? Защото я кара да се чувства женствена и освен това може да се комбинира както със сникърси, така и с високи обувки. В същото време, когато облечете любимата си рокля, бихте могли да я съчетаете с любимите момичешки рокли на дъщеричката си.

Красива блуза

Независимо дали става въпрос за красива блуза за вечерна среща, или за по-семпла за работа, тази любима основна част от гардероба е просто задължителна. Можете както да я приберете в панталон или пола с висока талия, така и да я съчетаете с любимите си тесни дънки. Така ще се чувствате стилни, независимо от повода. 

Тесни дънки

Можете да бъдете с тях навсякъде и с всичко! Независимо от начина, по който ги носите, и от обувките, с които ги съчетавате - със сникърси за вечерно излизане или с обувки на токчета - няма спор, че те са основен елемент от гардероба ви на една модерна майка.

Може да откриете всеки елемент от този списък в МODIVO. Поръчайте с лекота и се радвайте на стилна визия.