Пролетта ще ни сюрпризира с флорални мотиви и контрастни комбинации.

Дизайнерите на висша мода вече представиха най-новите си идеи и сюрпризираха с нестандартни решения и смели кройки. Виждаме познатите ни флорални мотиви, преоткрити в нови версии, кожа и интересни графики, съчетани с уникални аксесоари.

Miu Miu ни предлага смели контрастни решения - розово с мастило, бяло с черно. Моделите са съчетани със скъпоценни камъни,гривни и колиета. Обувките са застроени, а чантите са в различни форми – от малката парти чантичка до голямата ежедневна чанта.

 

Louis Vuitton ни поднесе истинска изненада с представянето си за Пролет 2013. Модните експерти ахнаха от шоуто, което видяха по време на ревюто. Четири ескалатора с хоризонтални и вертикални ивици, истинска писта за излитане и кацане, невероятни тоалети в ярки цветове – бяха част от смелите решения на Louis Vuitton. Всяко момиче носеше едва доловимо различна версия на колежката си - абстрактно и ултраготино. Силуетите са прави – на три нива. Истински шик и лукс!

 

Alexander McQueen ни изненада наистина приятно. През последните сезони модната марка въвежда пчелите в тоалетите си – като акцент, като кройки, аксесоари, пръстени, висулки. Виждаме в някои от моделите бяла медена пита, комбинирана с много дантела. Очарователна идея за пролетта! Шапките са уникални и отговарят напълно на идеята за печелите. Вижте ги само колко са смели!

 

Valentino заложи на класиката и през този сезон. Виждаме изчистени и класически цветове, невероятни дантели и меки десени. Роклите са женствени и правят романтична препратка към 30-те , 40-те,50-те,60-те,70-те години. Много шифон, скромни, деколтета, прозрачни материи.  

 

Chanel заложи и на класиката, и на новите идеи за пролетната си колекция. Виждаме класически цветове, но и невероятно смели комбинации, флорални мотиви и леки ефирни материи. Присъстват като акценти и перлите в огромни размери.