Бебе на хоризонта! Сега, след като разбрахме новината за бременността на Риана, феновете се насочват към друг въпрос: какъв е полът на бебето? Някои дори вече имат своите теории по въпроса.

В края на януари, 33-годишната Риана показа за пръв път бременното си коремче докато се разхождаше с гаджето си, рапърът АСАП Роки, в Ню Йорк. Любимата на милиони певица беше облечена с дънки с ниска талия и дълго, пухено яке Шанел, което разкопча покрай корема си, за да сподели новината с феновете си. Според близък на двойката, звездите са много развълнувани да бъдат родители. Той споделя:

"АСАП Роки е толкова влюбен в Риана. А сега, когато е бременна, любовта му сякаш е станала още по-голяма. Риана пък отдавна споделя, че иска вече да бъде майка и е много развълнувана, че това най-накрая е факт."

Риана и рапъра са заедно от 2020 година като преди това бяха приятели около седем години. Рапърът разкри връзката им официално през май 2021, когато в интервю за GQ нарече Риана „любовта на живота ми“ и „единствената“, преди да сподели отношението си към бащинството.

"Мисля, че бих бил невероятен, забележителен, като цяло много добър татко", казва той. "Мисля, че ще имам много готино дете. Много."

Риана от своя страна също говори отдавна за жлението си да стане майка един ден. "Знам, че ще искам да живея по различен начин от сега", споделя тя пред списание Воуг през 2020 г. Подобно изявление тя направи и през 2019 година, когато каза "Ще имам деца – три или четири".

И така, след като вече знаем, че мечтата на Риана да бъде майка е на път да се сбъдне, време е да се обърнем към следващия въпрос:

Какъв е полът на бебето на Риана?

Въпреки че все още няма официална информация за пола на бебето на Риана, феновете имат някои теории за това дали Рири ще има момче или момиче. След като съобщиха хубавата новина, феновете веднага обърнаха внимание на важен детайл, който според мнозина е показателен за това какъв ще бъде полът на бебето: якето на Риана – винтидж палто на Chanel за 8 000 долара – беше ярко розово. Естествено, много фенове приеха това като знак, че изпълнителката чака момиченце.

"Риана ни каза, че ще има момиче, без всъщност да ни казва. Обърнете внимание на розовото", написа един потребител в Туитър.

Друг пише: "Риана определено ще има момиче! Защо никой не говори за РОЗОВОТО яке на Chanel, с което тя разкрива бременността си." Трети добави: "Защо имам чувството, че розовото палто показва, че тя ще има мини Рири. Просто ни кажи, че чакаш момиче, Рири".

Разбира се, в момента всичко това са само теории - но ако е вярно, обзалагаме се, че Риана ще бъде доста доволна. В миналото Рири намекна за желанието си да отгледа силна чернокожа жена като самата себе си, споделяйки пред Essence през 2019 г.: "Аз съм черна жена. Дойдох от черна жена, която дойде от черна жена, която дойде от черна жена и ще родя черна жена. Това съм аз! Това е ядрото на моя дух и ДНК." Тогава тя добави: "Майка ми е невероятен пример за това как да се бориш с препятствията в живота. Сигурна съм, че майка й я е научила на това и така ще бъда. Ние сме безупречни, ние сме специални!"

Очакваме съвсем скоро да разберем истината за това дали Риана ще има момичнце или розовото палто просто й е много любимо.