В края на зимата тялото ни е изчерпало голяма част от необходимите му витамини и полезни вещества. Това състояние прави човешкия организъм по-податлив на вируси и патогени. В момента сме изправени и пред факта на световна пандемия. Именно сега е моментът да обмислим ефективна защита. За наше щастие и късмет, съществува българска билка, в която природата е проявила огромен полезен замах. Това е Мурсалският чай! Под формата на чист екстракт можем да поръчаме ТУК!

Билката Мурсалски чай съдържа 22 ценни елемента, сред които вит. С, вит. D, вит. Е, селен, цинк, йод, калий, магнезий, калций, желязо и др. Наличието на Цинк в Мурсалския чай помага за усвояването на всички останали елементи, което ни кара за пореден път да се удивим от мъдростта на природата! Макар всички тези елементи да имат различна роля и значение за тялото, те са взаимосвързани и се допълват в благоприятното действие върху общото ни състояние. Повече за действието, вижте ТУК.

Цинкът в Мурсалския чай може да намали размножаването на вируса в носната кухина и да ограничи възпалението в дихателните пътища. Приемайки го с помощта на Мурсалския чай, няма опасност от предозиране, което би довело до проблеми.

Селенът в Мурсалския чай повишава защитните ни сили, намалява вредното действие на свободните радикали.

Витамин C, който присъства в Мурсалския чай, е „задължителна“ добавка за грипния сезон. Стотици изследвания потвърждават, че той подпомага функцията на имунните клетки и създава физическа бариера срещу патогени. Той успява да намали продължителността на грипа и да направи симптомите по-слаби.

Витамин D в Мурсалския чай е важен за много функции в тялото. Епидемиологични изследвания установяват връзката между ниските нива на витамина и риска от вирусни инфекции на горните дихателни пътища. Дефицитът му може да доведе до отслабване на имунната система.

Мурсалският чай е верен помощник в облекчаването на белодробни заболявания, анемии, кашлици. Той действа благоприятно и върху нервната система. Поради спецификата на структурата на билката, обикновената отвара (чай) не гарантира, че ще приемем богатият състав. Затова се препоръчва да пием екстракт, който запазва ценните съставки и се усвоява максимално пълноценно от организма.

Повишете бързо имунитета си и помогнете на организма си да бъде по-устойчив по време на опасните вируси! Поръчайте Екстракт от Мурсалски чай с бърза доставка от ТУК!