Какво би направила, ако разбереш, че съпругът ти изневерява? Ще му вдигнеш скандал? Ще му отмъстиш? Ще го напуснеш? Ще му простиш? Е, ако живееш в Китай, има още една опция – да платиш 60 000 долара на професионалистка, която да прогони другата жена.

Популярността на тези професионалистки расте непрекъснато в големите китайски градове. Те са специализирани в това да прекъснат връзката на неверника с любовницата му. Но не си мисли, че прибягват до насилие, заплахи, адвокати или нещо подобно.

Когато една жена открие, че съпругът ѝ изневерява, тя може да наеме такава жена, която внимателно и дискретно навлиза в живота на любовницата. Тя се сприятелява с другата жена и започва да ѝ влияе.

Първоначално се съставя профил на любовницата – дали тя е със съпруга заради пари, любов или секс. След това се съставя план. Професионалистката се сприятелява с любовницата като се записва в същия фитнес, наема апартамент в близост до нея или дори започва работа в нейната фирма!

Когато спечели доверието ѝ, професионалистката преминава на следващия етап, в който трябва да развали връзката. За това има няколко стандартни подхода – намира ѝ нов любовник, осигурява ѝ работа в друг град или я убеждава, че този мъж не заслужава нейното внимание.

Професионалистката никога не прибягва до физическо насилие, а до психологически манипулации. Според фирмите, предлагащи такива услуги, хиляди извънбрачни връзки са разтрогнати всяка година, благодарение на такива професионалистки.

Дали такъв бизнес ще има успех и на запад? Как би постъпила в такава ситуация?