X

Начинът, по който китайките се отървават от любовниците на съпрузите им

от в 09:00 на 04.08.2016 в Всичко за теб | Семейство


Начинът, по който китайките се отървават от любовниците на съпрузите им

Начинът, по който китайките се отървават от любовниците на съпрузите им

Какво би направила, ако разбереш, че съпругът ти изневерява? Ще му вдигнеш скандал? Ще му отмъстиш? Ще го напуснеш? Ще му простиш? Е, ако живееш в Китай, има още една опция – да платиш 60 000 долара на професионалистка, която да прогони другата жена.

Популярността на тези професионалистки расте непрекъснато в големите китайски градове. Те са специализирани в това да прекъснат връзката на неверника с любовницата му. Но не си мисли, че прибягват до насилие, заплахи, адвокати или нещо подобно.

Когато една жена открие, че съпругът ѝ изневерява, тя може да наеме такава жена, която внимателно и дискретно навлиза в живота на любовницата. Тя се сприятелява с другата жена и започва да ѝ влияе.

Първоначално се съставя профил на любовницата – дали тя е със съпруга заради пари, любов или секс. След това се съставя план. Професионалистката се сприятелява с любовницата като се записва в същия фитнес, наема апартамент в близост до нея или дори започва работа в нейната фирма!

Когато спечели доверието ѝ, професионалистката преминава на следващия етап, в който трябва да развали връзката. За това има няколко стандартни подхода – намира ѝ нов любовник, осигурява ѝ работа в друг град или я убеждава, че този мъж не заслужава нейното внимание.

Професионалистката никога не прибягва до физическо насилие, а до психологически манипулации. Според фирмите, предлагащи такива услуги, хиляди извънбрачни връзки са разтрогнати всяка година, благодарение на такива професионалистки.

Дали такъв бизнес ще има успех и на запад? Как би постъпила в такава ситуация?Теми   брак | изневяра

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.