Понякога неверниците се оправдават с какви ли не глупости. А друг път, ние реагираме остро на глупостите им.

1. "Не може да имам жени приятели ли?" Може, но не е редно някоя необвързана постоянно да ти пише, а ти постоянно да й отговаряш.

2. "Не съм виновен, че жените ме свалят." Така е, но може да покажеш, че си имаш приятелка и да спреш набезите им в зародиш.

3. "Просто се държа учтиво с приятелите ти, както ти пожела." Ако аз се държах толкова мило с твоите приятели, щяха да ме питат дали имам презерватив.

4. "Не знаех какви сме си, затова не съм казал на приятелите си, че сме гаджета." И си пропуснал да споменеш, че спим в едно легло в четири от седем нощи в седмицата?

5. "Само с теб ли имам право да водя разговори?" Не, но не е редно да споделяш неща от интимния ни живот с когото и да е.

6. "Нямаше да има против, ако излизах със секси мъже, които харесвах." Започвам да се съмнявам в сексуалността ти.

7. "Не ти отговарям веднага, защото ще те видя после, а виждам приятелите си рядко." Защото сигурното вкъщи си е сигурно, така ли?

8. "Просто съм учтив, а и това е само Фейсбук." И на мен ми пишат много непознати мъже във Фейсбук, но не си правя труда да им отговарям.

9. "Ако връзката ни е силна, трябва да мога да седя до други момичета на купони и това да не е проблем за теб." Да, но връзката ни не е силна, защото ти постоянно седиш до други момичета.

10. "Ако си феминистка, не трябва да ти пречи да казвам колко секси и талантливи са дадени момичета." Никоя жена не иска да чува как приятелят й хвали други жени.