Надявам се, че ще си спомням времето, когато се забавлявахме и се смеехме толкова силно на най-глупавите неща, които вероятно не са били никак смешни, само защото се хранехме с енергията на другия.

Надявам се, че няма да си спомням силната болка, която изпитах, когато ти казах колко много искам да бъда с теб, а ти нямаше нищо, което да можеш да отговориш в замяна, защото изобщо нямаше какво да кажеш.

Надявам се, че ще си спомням моментите, в които се возехме в колата ти без дестинация, само за да говорим за живота и за разхвърляното ни минало, докато слушахме някаква музика, без да ѝ обръщаме внимание.

Надявам се, че няма да си спомням болката, която изпитах, когато разбрах, че любовта не е достатъчна, за да бъдем заедно, че не бях това, което ти търсеше. Надявам се, че няма да си спомням чувството на разочарование, но дълбоко знам, че няма да успея.

Надявам се, че ще си спомням времето, в което устните ни се намираха в тъмнината с такава лекота, сякаш това сме правели цял живот. Надявам се, че ще си спомням как се „скривах“ в ръцете ти и се чувствах в безопасност, сякаш това бе мястото, на което принадлежах.

Надявам се, че няма да си спомням времето, когато ми каза колко си се опитвал да ме обичаш, колко си искал и как просто не е било в сърцето ти да чувстваш същото. Надявам се, че няма да си спомням как ми каза, че ти боли да ме нараниш.

Надявам се, че ще запомня нежните ти очи, които наистина ме гледаха и ме виждаха, когато говорех, смехът ти, който пронизваше и най-мълчаливите моменти и нежните ти ръце, които държаха моите. Надявам се, че ще си спомням какво е било някой просто да ме разбира, някой да вижда тъмните места по сърцето ми и да казва, че и той има същите.

Надявам се, че няма да си спомням колко тъжно беше да осъзная, че две сърца могат да бъдат разбити по много различен начин.

Надявам се, че ще си спомня, че е вярно, че любовта може да съществува между двама души, дори и да бъде различен вид. Надявам се, че ще си спомня, че има милион причини, поради които не можем да сме заедно и се надявам, че ще успея да си спомня, че наистина всичко ще бъде наред.