Краят на всяка връзка боли. Признавам, че не желаех на бившите си щастие, а се надявах да усетят болката, която аз съм почувствала. Това беше преди.

Днес аз знам, че не е правилно. Имало е причина защо връзката ни да приключи, колкото и перфектна да беше. Да, за нашата говоря. Ти заслужаваш да си също толкова красив.

Не сме говорили отдавна. Знам колко трудно ми беше, колко болеше и колко изгубена бях. Тогава не ти желаех нищо добро. Надявах се да си сам и нещастен.

Грешах. С времето осъзнах колко много съм грешала. Днес, чувайки името ти, не съм ядосана или тъжна. Не съм разочарована.

Разбираш ли… Когато се разделихме, успях да открия себе си. Осъзнах какво ме прави щастлива и колко егоистично съм се държала, като ти пожелавах лоши неща.

Надявам се да си последвал целите си и да не си се предал. Надявам се всяка сутрин да се будиш с усмивка на лице.

Надявам се спомените за мен да не те натъжават или ядосват. Аз се връщам назад с усмивка. Понякога ядът и тъгата замъгляват преценката ни и забравяме за тях.

Надявам се да си открил друга любов, която те кара да се смееш, да се усмихваш и да се учиш. Сигурна тя кара сърцето ти да препуска.

Надявам се щастието да е намерило място там, където ние не успяхме да го открием.

Колкото и невероятни да бяха нашите планове, съм убедена, че ти имаш още по-впечатляващи. Най-хубавото е, че винаги можеш да ги промениш.

Е, надявам се, че си го направил, да си пораснал и да си се превърнал в мъжа, който винаги съм знаела, че си.

Макар и между нас да не се получи, аз съм добре, щастлива съм.

Ето защо мога да ти кажа това: Надявам се да си открил щастието, макар и без мен.