Ноември ще ни вдъхнови да намерим нова посока и да преследваме истинските си цели. Представителите на онези знаци от Зодиака, чиито търсения не са съсредоточени върху изследване и самоусъвършенстване на вътрешния им свят, през ноември ще имат възможност да пътуват или поне да направят планове за предстоящо грандиозно пътуване. Ако се нуждаете от съвет, вижте кои дни от ноември, според звездите, ще бъдат най-успешните за всички сфери на живота.

През ноември много от нас ще търсят и ще получават в изобилие. Ще бъдем мотивирани да търсим цел, да я постигнем и да продължим към нови цели, като всяка следваща ще бъде с октава по-висока от предишната. На душевно ниво ще се чувстваме вдъхновени и ще говорим с идеологически плам. Ще разберем също, че за да постигнем целите си, трябва да се опитаме да се пречистим на физическо, емоционално и умствено ниво, защото как можем да преследваме целите си, ако тялото ни е изтощено, емоциите ни са негативни и умът ни е замъглен?!

За някои знаци от зодиака този месец е месец на големи промени и впечатляващи трансформации. Събитията се развиват със скоростта на светлината. Звездите препоръчват избягване на ненужни рискове и преразглеждане на целите. Ще трябва да се справяте с непредвидими ситуации. Успехите ще се усмихнат на най-смелите от вас. Най-благоприятният период, в който ще имате всички шансове, да реализирате целите си, е от 14 до 21 ноември. Като цяло работният климатът е добър, комуникацията с колегите също, а семейният живот ви носи приятни моменти. Ако съжалявате за някакъв неосъществен ваш проект, наистина ноември е месецът, в който ще имате шанс да опитате отново да го реализирате. Ще се появят допълнителни възможности и средства.

Пълнолунието на 8-ми ще ви накара да почувствате желание да бъдете по-социални, така че приемайте всички покани за срещи и партита. Вашите нови приятели могат да станат ваши дългосрочни съюзници. Самотните хора след 8-ми ноември могат да намерят нов романтичен партньор, а семейните двойки могат да внесат романтика в отношенията си.

На 13-ти и 14-ти планетите ще облекчат малко напрежението и ще ви дадат няколко дни да се съсредоточите върху себе си, собствените си нужди и желания.

20-ти или 21-ви ноември може да ви донесе финансова печалба – харчете я разумно. Да имаш повече, невинаги е по-добре.

Ако сте мили и нежни към партньора си около 25-ти ноември, ще успеете да засилите романтиката във връзката ви през последните дни на месеца.

27 и 28 дни са подходящи за задълбочени разговори – очаквайте неочаквани резултати.

На 30-и ще потънете в романтика – по-добре не се съпротивлявайте, а се поддайте на импулса.