Всяка жена крие в себе си една любов - тази към романтиката. Диаманти, скъпо вино, дузини рози, нощувки в Париж и още много, много скъпи жестове, които карат женските сърца да ускоряват работата си. Факт е обаче, че за да постигнеш нужния резултат са нужни не само желание и план за действие, но също така и малки хартийки, наречени пари. 
 
Кои са най-богатите мъже в света и дали отделят част от средствата си, за да накарат нечии женски устни да се свият в усмивка, то ще разберете само, ако прочетете нашата статия, в която сме класирали световните милионери по тяхното състояние.
 
  1. Карлос Слим Хелу – Мексико
    Без съмнение, това е най-богатият мъж в света със своето състояние, възлизащо на 87,7млрд. американски долара. Дами, пресметнахте ли колко обувки бихте могли да купите с такава сума? Отговорът е "много". Карлос става богат, благодарение на телекомуникационната индустрия. Днес той е на 73 години, пожелаваме му още дълго да се радва на състоянието си!
  2. Бил Гейтс – Съединените Американски Щати
    Спомнихте ли си? Разбира се, че сте чували това име! Та това е съоснователят на „Майкрософт“. Точно така, днес американският програмист е на 58 години и заедно със своето съкровище, което се равнява на около 67млрд. американски долара, не спира да се конкурира с Хелу за титлата „най-богат мъж на света“. Успех, Бил!
  3. Амансио Ортега Гаона – Испания
    Забелязвали ли сте магазините „Зара“ в градския мол? Е, щастливо можем да ви съобщим, че те са там, благодарение на Амансио, техният създател. Състоянието на господин Гаона е 57млрд. и заслужено го класира като третият най-богат мъж в света.
  4. Уоррен Баффет – Съединени Американски Щати
    Осемдесет и три годишния Уоррен притежава състояние от над 53млрд. Известен с прозвището „оракулът на Омаха“, Баффет е един наистина успешен инвеститор. Какъв талант само!
  5. Лари Елисън – Съединени Американски Щати
    Съоснователят на Oracle Corporation, днес е на почти седемдесет години, но не му личат, нали? Със сигурност и парите скриват някоя и друга годинка, защото никак не са малко, а именно – 43млрд.
  6. Чарлз Коч – Съединените Американски Щати
    Информацията за него е малко, но навсякъде можете да прочетете езика на цифрите, а тук той говори за 34млрд.