Звездите са обект на неспирен интерес и техният живот и ежедневие винаги се намират под светлината на прожекторите. Именно затова, когато в една звездна двойка се заформи скандал, нищо не остава скрито.

Една от най-честите причини за скандали и семейни раздори в Холивуд е изневярата. Заради натоварените си графици и дългите периоди далеч от дома, звездите имат навика да намират утеха и компания в най-странните и неочаквани хора. 

Представяме ви едни от най-известните и абсурдни изневери в Холивуд:

Арнолд Шварценегер и семейната чистачка

Бившият сенатор на Калифорния винаги е бил възприеман като семеен и отговорен мъж. Добър съпруг и баща, звездата от "Терминатор" имаше перфектна репутация, докато не се оказа, че не само е изневерявал на съпругата си, но и има извънбрачно дете. 

След 26 години брак, през 2011-та Мария Шрайвър подаде документи за развод. Малко преди това наяве излезе дългогодишната връзка на Арнолд с чистачката на семейството, от която има и 14-годишно дете.

Мел Гибсън и 9-те му деца

Мел е сред един от най-обичаните мъже в Холивуд. Дълги години той бе отличен актьор и семеен мъж, но нещо се случи. Изведнъж актьорът се раздели със съпругата си Робин през 2006-та и то след 26 години брак и 7 деца. Защо?

Заради папарашки снимки. В интернет пространството се появиха кадри на Гибсън с младата Оксана Григориева. Само шест седмици след като Мур подаде молба за развод, Григориева обяви, че е бременна.

През 2016 година се оказа, че актьорът чака още едно дете - този път от 25-годишната Розалинда Рос.

Бен Афлек и детегледачката

Разбиването на брак заради младата и красива детегледачка започва да се превръща в истинско клише сред причините за развод в Холивуд. Това важи и за Бен Афлек.

Той бе щастливо женен за актрисата Дженифър Гарнър,  с която имат 2 деца, в продължение на 10 години, докато не се появи красивата и млада детегледачка, която успя да завърти главата на актьора и през 2015 година той се раздели с Джен.

Итън Хоук и проблемът с моногамията

Ума Търман и Итън Хоук се разведоха през далечната 2005 година и според слуховете причината била изневярата на актьора с 22-годишен модел.

Актрисата така и не сподели точната причина за раздялата, но през 2013 година Итън реши да проговори и коментира възприемането на изневярата.

"Хората имат такава детска гледна точка за моногамията и вярността. Нашият вид не е моногамен и няма причина да се вглеждаме толкова много в отношенията ни с други хора", коментира актьорът.

Ози Озбърн и силата на младите жени

Въпреки че Шарън и Ози Озбърн са женени от 1982 година, те почти се разведоха поради изневерите на певеца. Оказва се, че той е имал взаимоотношения с руска тийнейджърка, две масажистки и дори готвачката у дома. 

Ози имал и четиригодишна връзка с фризьорката си, но любовта между него и Шарън успя да издържи на всички изневери и скандали. През 2017 година двамата дори подновиха обетите си.

Хю Грант и платената любов

През 1995 година Хю разтърси Холивуд, тъй като беше арестуван за "неприлично поведение" заедно с проститутка на обществено място. В този период акрьорът излизаше с Елизабет Хърли.

Въпреки скандала, двамата останаха заедно още 5 години и след това се разделиха в добри отношения.

Анна Никол Смит и силата на парите

Във всяка класация има и по една жена. В случая е Анна Никол Смит. Тя стана известна след участието си в "Плейбой". Красавицата изживява бурно своя живот и бе обект на грандиозни скандали като най-големият бе бракът ѝ с петролния магнат Хауърд Маршал.

Те имаха 63 години разлика и именно това бе причината целият свят да смята, че Анна се е оженила само и единствено по сметка - нещо, което тя така и не отрече.

След смъртта на съпруга ѝ Анна се съди със семейството на богаташа и отново успя да насочи вниманието към себе си. На 8 февруари 2007 година, красавицата бе открита мъртва, а причината за трагедията бе свръх доза.