Красотата е относително понятие и често я възприемаме по различни начини. И все пак не можем да отричаме, че привлекателните и чаровни хора стават по-успешни и с лекота привличат погледите на хората към себе си.

Може да ви изненада, или пък не, но някои от най-красивите хора са родени под знака на Везните, които са управлявани от Венера – планетата на любовта. В Древен Рим Венера е била еталон за красота, а нейният еквивалент в Древна Гърция била Афродита.

Венера е дала на Везните красива и стройна фигура и привлекателен външен вид. Те имат леко сближени очи или такива с бадемова форма, както и прекрасна, леко вълниста коса. Везните се обличат стилно и елегантно, а с възрастта стават все по-благородни.

Сред известните личности, и особено актрисите, има много представители на този зодиакален знак, като Бриджит Бардо, Катрин Деньов, Моника Белучи, Гуинет Полтроу и Бела Хадид.

Друг представител на зодиака, който също е управляван от Венера, е Телец. Телците имат малко по-строг външен вид и красотата им е по-семпла, но това в никакъв случай не ги прави по-малко привлекателни. Те имат малко по-малки очи с кръгла форма. Често представителите на този знак имат фигура с извивки, дори и да са слаби. Одри Хепбърн, например, определено не е кльощава, въпреки че е доста слабичка. И неслучайно точно на дамите от тази зодия им е доста трудно да запазят фигурата си фина.

Джесика Алба, Наталия Орейро, Мелания Тръмп, Адел, Пенелопе Крус и Ума Търмън са част от разкошните представителки на знака Телец.

И не на последно място трябва да отбележим красотата на Рибите. Те са красиви като нимфи и човек може и да не откъсне очи от тях. Рибите се характеризират с премрежен поглед. Чертите на лицето им не са натрапващи се, а движенията им са плавни. Те излъчват загадъчност, която те приканва да я разгадаеш. Те често са музи на поети, режисьори, или композитори.

Някои от най-красивите представителки на знака Риби са Синди Крауфорд, Дрю Баримор, Риана, Шарън Стоун, Ева Лонгория и Емили Блънт.