Родителите на 4-годишната Майлин се развеждат през 2013 г., това обаче не ги спира да бъдат прекрасни и задружни родители на малкото момиченце. Рики и Клара, както и новите им партньори, правят един куп неща заедно в името на Майлин. Те обикновено прекарват ваканциите и рождените дни заедно, а последната им обща среща трогна Интернет.

На последната им снимка се вижда, че четиримата заедно са отишли да подкрепят Майлин на неин футболен мач. Освен това четиримата са със спортни тениски, на които пише „втора майка“, „татко“, „мама“ и „втори баща“. Снимката е толкова очарователна, защото изпраща едно положително послание към всички разведени родители.

„Заради нашия случай вярвам в съвместното родителство“, пише втората майка на Майлин – Емили. „Знам от опит, че може да се получи. Просто трябва да изберете това, което е най-добро за детето ви, и след това всичко ще нареди.“

Много хора са възхитени от задружността на четиримата и желанието им да загърбят егото си в името на малката Майлин. Други разведени родители също коментират, че това е най-правилният избор, защото е най-добрият за детето, което има нужда и от двамата си родители, а възрастните е редно да загърбят противоречията си в името на детето.