Астролозите предупредиха, че ноември ще бъде труден за всички. Но изглежда, че мрачните времена са зад гърба ни…
След като преминахме през коридора на затъмненията, който продължи от 25 октомври до 8 ноември, ние преживяхме един от най-трудните периоди, когато трябваше да избягваме необмислени действия. Времето беше трудно не само за отделните хора, но и за цели държави.
Сега, след трудностите, всичко ще започне да се развива в положителна посока. Ведическият астролог Нариндер Нилам каза, че от 23 ноември човечеството ще може да си отдъхне и да се отпусне.

„В нощта на 23 срещу 24 ноември помислете за положителни промени както за себе си, така и за целия свят. Помислете за справедливостта, мира, благоденствието, мъдростта и висшата любов... На 24 ноември ще имаме новолуние – то ще даде начало на обновяването на всичко към по-добро. От този ден нататък всичко ще се подобри както за вас лично, така и около вас. Ако, разбира се, го искате“.

Но преди да мислите за промени, първото нещо, което трябва да направите, е да разрешите проблемите с кармата, ако имате такива. „Ако, да предположим, някой от вашите предци или живи роднини е направил нещо, което е навредило на семейната ви карма, първо, направете всичко възможно да изчистите наследствената вина и едва след това помислете за подобряване на живота си“, предупреди индийският астролог.

Въпреки че краят на ноември ни обещава да очакваме позитивни промени, астролозите и ясновидците ни предупреждават, че трябва да сме готови за следващата година. Началото на 2023 г. ще бъде много трудно, но през пролетта ще се появят по-благоприятни перспективи. Според много експерти неприятностите и спокойствието ще се редуват в живота ни, приближавайки се към човечеството на вълни.