Всички 12 зодии ще се радват на една просперираща година. С позиционирането на Юпитер в Стрелец през по-голямата част от 2019 година, всеки знак може да се възползва от увеличения късмет, оптимизъм и чувство за приключение. Но както и животът, годината със сигурност ще има своите върхове и спадове. Открий кой ще бъде най-трудният месец за теб според зодията ти. И не, това не означава непременно, че трябва да живееш в страх, когато той настъпи, а по-скоро да обърнеш внимание на потенциалните проблеми, които може да имаш.

Овен – юли

Въпреки че тогава е лято, юли без съмнение ще бъде предизвикателен месец за теб. Меркурий ще бъде ретрограден в началото на месеца, напрежението ще се повиши и точно тогава трябва да внимаваш, защото може да възникнат конфликти.

Телец - декември

Пълнолунието в Телец ще е много емоционално не само за теб, но и за всички останали. Това астрологично събитие ще играе роля в начина, по който управляваме отношенията и, за съжаление, ще преживееш много напрежение на работното място, но не се предавай.

Близнаци - февруари

Фактът, че няколко планети ще влязат в Риби през февруари, показва, че объркването и безпокойството ще замъглят решенията, които взимаш. Възможно е да бъдеш измамена и манипулирана, така че винаги се стреми да получиш надеждно второ мнение.

Рак - март

Най-големите ти предизвикателства в този неспокоен месец ще бъдат романтични. Докато Марс е в Телец ще имаш енергия, но ретроградният Меркурий в Риби ще спре напредъка ти в любовта. Това ще се промени през следващите месеци, така че не изгаряй прекалено бързо всички мостове!

Лъв - юли

Изглежда, че ретроградният Меркурий също ще окаже влияние върху теб през юли, тъй като стресът може да ти попречи да покажеш най-доброто от себе си. Да чуеш, че най-трудният ти месец съвпада с рождения ти ден, може да не е най-вълнуващата новина, но спокойно - ще се насладиш на комфортен край на годината.

Дева - март

С новолунието в Риби и ретроградния Меркурий, възможно е всеки да стане по-податлив на малки закъснения и неудобства. Може да се бориш повече от другите, тъй като повишената ти нервност води до несполуки в други области на живота - най-вече в отношенията ти. Ще се почувстваш неудовлетворена, но не се предавай.

Везни - февруари

Постоянното присъствие и влияние както на Уран, така и на Плутон ще има дестабилизиращ ефект върху теб в началото на годината. Като човек, който се нуждае от баланс в живота си, може да се сблъскаш с колебания в настроението, защото прекомерно компенсираш и се опитваш да намериш здравословно равновесие.

Скорпион – юли

Ти се сблъскваш с трудности в същия месец като няколко други зодии – оказва се, че юли ще бъде най-предизвикателният месец от 2019. Проблемите, свързани с комуникацията, могат да те разочароват и дори да те провокират да действаш прибързано, което често може доведе до сълзи.

Стрелец - април

Не е изненадващо, че ще срещнеш трудности в същия месец, когато управляващата ти планета Юпитер става ретроградна. След силното начало на годината може да се почувстваш в застой и ограничена както финансово, така и географски. Напрежението може да се промъкне и в личния ти живот.

Козирог - март

Март е още един месец с проблеми, в който астрологичните събития могат да доведат до трудности с комуникацията в живота ти. Отново най-влиятелното присъствие ще бъде това на ретроградния Меркурий. Обикновено силно умееш да изразяваш себе си, затова може да се опиташ да наложиш мнението си и да убедиш хората в него по обичайния си начин.

Водолей – юли

Вероятно ще имаш проблеми в отношенията си. Въпреки че не е в твоя стил, въпроси, свързани с миналото както по отношение на твоята история, така и тази на партньора ти, могат да се окажат корен на проблемите ви. Съветваме те да обясниш ясно чувствата си, за да намалиш напрежението.

Риби – март

Първоначално този месец може да изглежда като обещаващ период с преминаването на Уран в Телец, носещ малки положителни промени. Въпреки това обаче, присъствието на Юпитер по-късно през месеца ще доведе до финансови затруднения. Ще стане още по-трудно, ако се изкушиш да харчиш повече пари и то за глупости.