Жената Скорпион е стихия, която завинаги ще остави следа в сърцето ти. Тя е една от най-силните жени в зодиака. У враговете си всява страх, у приятелите си – чувство за сигурност и стабилност. Жената Скорпион би защитила любимите си хора във всякакви ситуации и е готова на всичко за тях. Но ако не сте сред близките ѝ приятели... по-добре не я ядосвайте!

Жената Скорпион е решителна, упорита и малко неспокойна. Тя няма търпение да осъществи целите си и нищо не може да я отклони от пътя към мечтите ѝ.

Такава е и в любовта – ако е сигурна, че иска да бъде с някого, тя е готова на всичко за него. Жената Скорпион е способна на безгранична любов и преданост, която не се изпарява при първия проблем. В тежките моменти тя ще е до теб и ще те държи за ръка, а в най-радостните ще се смее заедно с теб.

Жената Скорпион не е повърхностна, за нея са важни истинските чувства, а не парите, подаръците и романтичните почивки. Тя не обича да играе игрички, а винаги се раздава докрай в любовта, никога не приема половинката си за даденост.

Разбира се, не е лесно да спечелиш сърцето на такава жена. Но всички усилия си заслужават, защото тя никога няма да те предаде, никога няма да скрие колко силно те обича и ще се опитва да ти го показва всеки ден. Тя е пожар и нежност, непреклонност и грижа. Жената Скорпион е многолика, но всяка нейна страна си заслужава да бъде опозната.

Въпреки че невинаги е лесно да обичаш жената Скорпион, нейната любов остава следа за цял живот и никога не се забравя.