Скорпионите са една от най-мистериозните зодии, но днес сме готови да ви споделим 10 истини, чрез  които ще ги опознаете по-добре.

1. Те са верни приятели

Трудно допускат другите до сърцето си, но никога не биха предали любимите си хора.

2. Те защитават хората, които обичат

Няма как някой да говори лошо за близките им и Скорпионите да си мълчат.

3. Те са откровени до болка

Притворството, подмазването и двуличието не са характеристики, които бихте свързали с един Скорпион. Тези хора са много откровени и предпочитат да казват всичко в очите.

4. Имат иронично чувство за хумор

Те определено обичат сарказма и черния хумор. От време на време им се случва да засегнат шефа си, защото той пък няма чувство за хумор.

5. Изглеждат корави отвън, но имат нежна душа

Истината е, че Скорпионите са страхуват да не ги наранят, затова трудно допускат другите до себе си и често се правят на непукисти. Дори могат да изглеждат малко студени, но онези, които ги познават добре, знаят, че те са изключително добри хора, които биха направили всичко за близките си.

6. Обичат на живот и смърт

В любовта определено са много пламенни. Може би не е особено лесно да спечелите сърцето им, но ако го направите – ще изживеете една бурна любов с тях.

7. Имат безпогрешна интуиция

Искате да излъжете Скорпион? Успех! Много трудно ще стане, защото Скорпионите имат добре развита интуиция и лесно виждат зад маските на останалите.

8. Те са мислители

Те не обичат да говорят празни приказки, но дългите и задълбочени разговори са тяхната стихия.

9. Могат да пазят тайна

Можете да сте сигурни, че вашите тайни са на сигурно място, защото Скорпионите никога не биха забили нож в гърба на своите приятели.

10. Те трудно прощават

Тъй като Скорпионите са изключително верни и всеотдайни приятели, те очакват същото и от своите приятели. Ако ги предадете и нараните, те много трудно ще ви простят и най-вероятно никога няма да забравят.