Като най-могъщия от зодиакалните знаци, той пробужда страх у мнозина. Представителите на този знак не са хора, срещу които искате да се изправите. Те са най-верните приятелите и най-опасните врагове. Те не вярват в установения социален ред и смело се опълчват на правила и норми. Техният силен характер буди или любов, или страх у околните – средно положение не съществува.

Решителни и амбициозни, Скорпионите винаги се съсредоточават върху наградата – щом веднъж са я набелязали, няма как да я изпуснат. В живота те винаги са фокусирани върху това, което искат, и нищо, абсолютно нищо не може да ги спре да постигнат целта си. В любовта, щом веднъж са решили да бъдат с някого, те ще останат верни до края на вечността. Тяхната любов е непоколебима. Те ще обичат и когато са на върха на успеха, и когато са на дъното.

Скорпионите не се влюбват лесно, но когато това стане – цялото им сърце става твое. Всяко обещание, което са изрекли, е намерение, което със сигурност ще осъществят.

Когато Скорпионите обичат, те не крият колко дълбоки са чувствата ми и не обичат да играят игрички, с които да те подведат. Те не позволяват на никакви бариери и прегради да стоят между тях и онзи, когото обичат. Те искат да присъстват във всеки един аспект от живота му и да имат възможно най-пълноценната връзка. Освен това, когато Скорпионите решат, че са влюбени, нищо не може да им попречи да бъдат с този човек – ще сътворят чудеса от храброст, за да имат това, което искат.

Когато един Скорпион е влюбен в теб, можеш да си сигурна, че много скоро и ти ще паднеш в клопката на любовта.

В днешния изкуствен и превзет свят, те са въплъщение на истинската любов. Докато другите търсят само тръпка и мимолетни връзки, Скорпионите са готови да ти дадат любов, която е трайна, силна и устойчива. В днешното време, където никога не можеш да си сигурен в намеренията на другия, а обещанията лесно се раздават, но трудно се спазват, Скорпионите са отдадени любовници, те не се страхуват да се обвържат и да те обичат с цялото си сърце.

Хубавото при Скорпионите е, че много добре знаеш как стоят нещата и накъде отива връзката ви. Те не искат да те заблуждават, не искат да си поиграят с теб и да те захвърлят. Те са открити и честни – когато те обичат, ще ти го кажат и ще ти го покажат.

Скорпионите не обичат да си губят времето с несериозни връзки. Те градят отношения, които са трайни и продължават наистина дълго време. Те обичат само когато са готови за това, а не когато са отегчени или самотни. Те обещават любов само когато могат да я дадат.

Любовта с тях не е лесна. Те ще проверят границите на търпението ти и ще те изкарат извън зоната ти на комфорт, ще разрушат стените около сърцето ти и ще пробият защитата ти. Те искат да оголиш душата си пред тях и няма да се спрат пред нищо, докато не получат и тялото, и душата ти.

Любовта със Скорпионите не е за слабите духом, но в тяхната личност има нещо толкова магнетично, че всеки иска да бъде с тях, а после иска още и още. В тях се крие нещо мистично и опияняващо, което е просто неустоимо. Силните им чувства и начинът, по който обичат, могат да задържат всеки в мрежите на тяхната любов.

Любовта на Скорпионите е вечна и се простира отвъд граници и условности. Те искат да те обичат, да те имат, да те държат здраво в обятията си, дори и светът около вас да се разпада.

Тяхната любов е всепоглъщаща и истинска, затова никога не се забравя.