Истината за Скорпионите:

Скорпионите са онези сложни знаци от зодиака, които имат репутацията на мистериозни и затворени хора. Но ако ви допуснат до себе си, ще видите, че са много мили и лоялни. За тях е малко трудно да започнат връзка, защото изглежда, че изискват много от човека до себе си, а всъщност яростно пазят своята лична свобода. Те ще бъдат съвместими с някой, който провокира техния интелект и приключнски дух...

Представителите на тази зодия не се задържат в дълги отношения с всеки. Но могат да бъдат приятели с определени хора и се наслаждават на компанията на някои зодии. Кои са те?

1. Рак

Тези два знака се разбират чудесно ментално, физически и емоционално. Възгледите и ценностите им за света съвпадат изключително добре. Най-важното е, че могат да разберат и обработят емоциите си взаимно. Обикновено търсят еднакви интелектуални усещания, което прави разговорите им изключително смислени и дълбоки.

2. Овен

И в двата знака има нещо завоалирано, което останалите зодии приемат като тъмна страна. Не само, че биха били добър отбор, но имат нужда един от друг. Освен това имат много сходни енергии и начин на поведение – а тези две неща съчетани в едно могат да изградят голяма сила. Има опасност да не намерят общ път през препятствията, което автоматично означава, че огънят, който са разпалили много бързо ще изгори.

3. Телец

Това е един от зодиакалните знаци, на които Скорпионите се доверяват. Когато са заедно Телецът се чувства свободен и себе си. Реално погледнато те нямат нищо общо, но могат да създадат много стабилно приятелство именно поради тази причина. Ако става въпрос за любовни отношения, по-скоро би било трудно.

4. Везни

Тези два знака си съвпадат физически и сексуално, но ако отношенията станат по-дълбоки... нещата ще отидат в друг коловоз. Подобна връзка би завършила с много болка и неразбиране. Въпреки това тези два знака имат какво да си дадат един на друг и се чувстват удобно в обща компания.

С кои знаци не се разбират:

1. Близнаци

Отношенията между Скорпион и Близнаци са разрушителни. Понеже имат прекалено много сходни черти и страхове, те трудно намират начин да стигнат до разбирателство. Най-вероятно ще се стремят към едни и същи неща, но ще изпитват неистов страх да предприемат каквато и да е крачка.

2. Лъв

Тези два знака са прекалено различни, за да могат да съществуват съвместно. Различните цели и разбирания за света ще създадат абсолютен хаос, от който ще се чудят как да се измъкнат. Прекалената мотивация на този тип хора ще създаде съревнование, което е изключено, когато става въпрос за любов.

3. Водолей

И тук комбинацията би била абсурдна. Тъй като изразяват чувствата си по много различен начин, постоянно ще се чудят какво се случва в главата на човека срещу тях. А този порочен кръг ще ги наранява. Скорпионите имат много интензивен израз на чувствата си, а при Водолеите е точно обратното - въздухът ги прави много отнесени.

От какво се нужаде зодия Скорпион във връзката си?

Представителите на тази зодия имат изключителна нужда от прозрачност в отношенията. Не могат да понасят игрички и завоалирани подмятания. Трябва им някой, който пасва на личността им, но не прекалено, защото всички знаем, че прекаленото не е на хубаво. Когато намерят човек, който да отгатва от какво имат нужда и да ги провокира към приключения, ще се чувстват на място.
Имайте предвид, че това е най-страстният от всички зодиакални знаци – те не се срамуват от емоциите си и щедро ги показват на света. Влюбят ли се, бъдете сигурни, че са ваши!

Скорпиони! Не търсете любовта си по барове! Искате ли дълги и щастливи отношения, това не е вашето място. Любовта ще се появи във всекидневието ви, когато най-малко сте очаквали. Най-подходящото време за нови отношения е, когато се чувствате на върха. Причината е, че когато сте отчаяни от живота, сте готови на всичко, за да усетите толина и рамо от някъде, което често води до избор на грешен партньор.

Искате ли да направите Скорпионите щастливи – интересувайте се живо от тях и от нещата, които обичат. Показвайте им, че мислите за тях, а те ще ви отвърнат с вулкан от емоции!