„Помислете за всички, но в никакъв случай не плачете...”

Жената Скорпион има дълбока и мистериозна красота. Тя е магнетична, горда и напълно уверена. Единственото, за което съжалява тя е, че не е родена мъж.

Представителките на зодия Скорпион са бляскави и изключително съблазнителни. Те успешно се превъплъщават в различни роли – на любима, на съпруга, на майка. „Плутоновите дами” знаят как да потиснат желанието си за доминиране и да се държат женствено.

Те подчиняват мъжете с вродения си магнетизъм и силния парфюм на екзотичната си същност. А всички знаем, че това е много по-привлекателно. Тя ще се доближи бавно до мъжа и тихо ще прошепне нещо в ухото му.

Странно е, но това са жени, които изглеждат съблазнително с красива рокля, но и с дънки и кецове. Може би всичко се дължи на дълбочината на гласа им.
Но не бива да очаквате, че жената Скорпион ще стои и ще чака, ако мъжът не може да вземе решение. Тя няма да пърха с мигли около него, ако усети, че не е желана. Ако види мъжа на желанията си с друга, тя просто ще го премери с леден поглед и няма как да привлечете отново вниманието ѝ.

Дамата зодия Скорпион е опасна, дори фатална. Тя може да обича с цялото си сърце, но омразата ѝ може да бъде дори още по-силна, ако бъде предадена.
Трудно е някой да устои на погледа ѝ, защото той приковава и омагьосва. Тя може да разкрие красотата на света пред този, който избере да ѝ се довери напълно. Тя иска партньор, който има силен характер, някой, който не показва слабостите си. Тя търси кураж и амбиция. Мъж, който е силен, мъжествен и с красива визия. За нея нивото на интелигентност е от съществено значение, защото иска партньор, с когото да споделя, партньор, на когото да се довери. Ако мъжът успее да се доближи до дамата Скорпион и да се сближи с нея, то той със сигурност е уникален и необикновен.

Жената Скорпион е страстна. Тя не може да бъде обикновена, тя има ясно мнение за всичко – книги, филми, хора. Добродетелите ѝ многократно надминават лошите страни. Тя е вярна на всички, които го заслужават. Достойнството, което проявява във връзките, на мнозина се струва като високомерно. Тя подбира приятелите си много внимателно, защото иска тези връзки да продължат цял живот.

Тя обича дома си и се старае винаги да го поддържа в отлично състояние. Всяко хранене се случва в определен час и всичко е под контрол. За нея пролетното почистване е приятно занимание, което я отпуска и я кара да забрави за проблемите.

Дамата зодия Скорпион е прекалено подозрителна, което означава, че гневът ѝ е страшен, когато намери доказателство за евентуална измяна.

В отношението си към децата тя не изразява напълно любовта и нежността си, но малчуганите винаги усещат добрите ѝ чувства и сърце. Жената Скорпион обича да амбицира младите и е способна на всякакви жертви, за да накара децата да се стремят към нещо повече. Тя умее да подкрепя и да насърчава.

Жената Скорпион може да те удави в страстта си, но може и да ти посочи пътя в бурята. Тя е обвита в мистерия и загадъчност, но разкрива сърцето си само пред тези, които са заслужили пълното ѝ доверие.