Людмила Йовчева показа, че музиката няма възраст, че истината не се дължи на млади и на стари. Истината е това, което носи всеки в сърцето си. Мама Люси взриви сцената на X Factor и я направи нейна родна къща.

Най-възрастната участничка в популярното музикално риалити X Factor - Людмила Йовчева, изпя толкова сърцато и емоционално песента на Васил Найденов “Сбогом, моя любов”, че публиката скочи на крака и бурно я аплодира. 

62-годишната рускиня даде всичко от себе си, за да не разочарова своя ментор Любо, който я върна отново в шоуто. Песента извираше от душата й, а думите на останалите ментори не стигнаха, за да й кажат колко е невероятна. Всички единодушно й благодариха за удоволствието да я гледат и слушат на сцената на X Factor, а Людмила не успя да скрие сълзите си. Сякаш не можеше да повярва, че говорят на нея, че я ценят толкова високо и я наричат певица от световна класа.

Людмила живее в град Котел от 40 години. Тя се установява в България и за миг не съжалява, че го е сторила. Родом от град Грозни, Русия. Тя все още пази своя руски акцент. Той обаче съвсем не й пречи да изпълнява българските парчета по брилянтен начин – нещо, в което се убедихте и сами. 

Наслаждавайте се на видеото и песента “Сбогом, моя любов”, защото са изключително вълнуващи. Остава да й пожелаем успех! Успех, Люси!