Ето го и поредният талант в тазгодишното шоу Х фактор. Атанас Колев е 16-годишно музикално чудо, което покори жури, публика, хората пред телевизорите и... мен. Да, фаворит ми е, но няма да го хваля само заради това, а защото притежава абсолютно всичко, за да завладее и световните сцени. Родом от Варна, гласовитото момче се занимава активно и с баскетбол, а мечтите му са свързани с изграждането на успешна кариера извън България и разбира се, NBA.

Музиката е другата му страст, в която се изявява не само като певец, а и като текстописец. Споделя, че обича да пише хип-хоп и то на английски език. Освен че притежава изключително силна харизма, той успя да грабне вниманието на всички с изпълнението на една от най-слушаните рап песни. Атанас изпя парчето по уникален начин, с което заслужено си спечели мястото в лагерите. 

Сега, ви предлагаме да се насладите още веднъж на Molly, а аз се надявам на всеки концерт да виждам по едно такова хитово изпълнение от Наско и разбира се... да го видя като втория победител в Х фактор!