След изненадващата раздяла на Леонардо Ди Каприо с приятелката му Камила Мороне, с която имаха 4-годишна сериозна връзка, звездата от "Титаник" явно не губи време да страда и се е отдал на забавления. А защо не и на търсене на нова любов? Напоследък упорито се говори, че супермодът Джиджи Хадид е пленила сърцето на Леонардо.

„Те се опознават“, твърди източник пред „People“ в понеделник. Двамата бяха забелязани да се забавляват из Ню Йорк, но въпреки това източници заявиха, че 47-годишният Ди Каприо и 27-годишната Хадид все още „не се срещат“ романтично.

„Лео определено харесва Джиджи“, потвърди друг вътрешен човек. Според близки до звездата Лео и Джиджи са били виждани заедно в обща компания. И все пак от раздялата му с Камила е минало много малко време и изглежда Лео в момента отделя повечето си свободно време да навакса с приятелите и семейството си.

Представителите на звездите за момента отказаха коментар. Това обаче не спира папараци и фенове да опитват да изловят двойката заедно. Засега единствените снимки, в които виждаме двете звезди относително близки в нюйоркски клуб, са тези:

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Leonardo DiCaprio (@ilovedicapriooo)

 

Ди Каприо излиза с актриси и модели от десетилетия, като повечето му любими са били по-млади от него, предимно на възраст под 25 години. Хадид обаче надскача тази възрастова граница с 2 години.

Междувременно, през 2019 г. бившата на Лео, Камила Мороне, разкри в интервю, че за нея е непонятно защо медиите обръщат толкова много внимание на 22-годишната разлика във възрастта им.

„Има толкова много връзки в Холивуд – и в историята на света – при които хората имат голяма разлика във възрастта. Просто мисля, че всеки трябва да може да излиза с когото си иска“, отбеляза тогава Камила.

След раздялата ѝ с Ди Каприо, в интернет заваляха коментари и шеги, че Лео просто зарязва гаджетата си, когато станат „твърде стари“ за него. Каква е обаче реалната причина за раздялата на звездата двойка, остава неясно. Близки на Камила издадоха, че тя се "справя добре" след раздялата и "има многоприятели, които наистина държат на нея". Вътрешен човек потвърди, че тя "не поддържа контакт с Лео".

Джиджи Хадид живее в Ню Йорк с 2-годишната си дъщеря Кай, която отглежда с бившия си, Зейн Малик. Кай се роди през септември 2020 г., но двойката се раздели през октомври.