Окей, момиче, не знам дали си наясно, обаче ако искаш да си супер мадама и всички да ти припадат в краката, ще трябва да следваш някои правила. И понеже аз съм спец в тази област, ще те науча на всички трикчета в занаята. Обаче да знаеш, че съм супер бизи, защото съм супер яка мацка и ще ти предам няколко бързи урока.

Тия уроци вече се опитах да ги дам на Шушето. Ама тя само говори за себе си и изобщо не ѝ пука какво имам да ѝ кажа аз. Е, както и да е... тя губи пък!

Мило, да не вземеш нещо само да ме разбереш грешно. Ние със Шушето сме си много близки и редовно си пращаме целувчици и прегръдчици във фейса. Ама тя все ми повтаря, че за да бъдем готини мацки, трябва да вдигнем нивото. Ама кое ниво точно има предвид? На полите ли, на екстеншъна ли?

Както и да е, слушай ме внимателно, защото няма да се отклонявам. И без това ще ти дам съвети за милиони милиарди долари безплатно.

Пътят на яката мацка е дълъг и трябва да се потрудиш.

Първото правило да си готина е да изглеждаш топ. Якото тяло се поддържа трудно и аз избрах да не се потя във фитнеса, ‘щото нали, не ми е на нивото. Предлагам ти да избереш по-лесния вариант – умирай от глад. Сутрин, обед, вечер – храната ни е враг! Прави като мен – винаги дръж бутилка с вода в чантичката. Много ясно, че тя няма да те нахрани, обаче няма да имаш грам мазнини по тялото.

И от мен да знаеш, пичовете винаги се впечатляват, когато си в онова модерното стъклено заведение и си поръчаш само една водичка. Мда, готините мъжкари не искат да гледат как храносмилаш в тяхно присъствие, щото според тях ние нямаме право на волности. Много ясно, че са прави. Храната не е изтънчена. Бойкотираме я!

Парцалките са от значение. Когато вляза в магазин, винаги търся бляскави и джиджани роклички. Аха, яката мацка винаги трябва да блести. Много внимавам да не прекалявам и да не смесвам стиловете. Пайети и капси заедно може, обаче пайети, капси и златни нишки вече е прекалено. Винаги трябва да имаш чувство за мярка, за да не заприличаш на шарено плашило.

И аз съм луда по обувките, щото любимият ми сериал е „Сексът и градът“. Вярвай ми, там историите все едно от моя живот са взети. Пак се отклонявам... Патъчките винаги трябва да са с ток. Ама абсолютно винаги. И пантофи да избереш, и те трябва да са с ток.

Последното за пърфект визия на всяка мадама са косата и гримът. Аз следвам златното правило, че 7 реда екстеншъни са ок за дневна визия, обаче ако ще се ходи на дискотека, трябва да сложиш минимум 10. Естествено имам и няколко розови и лилави кичури, които слагам често, за да разчупя визията.

Гримът ми винаги е семпъл и много лек. Задължително е червилото да е телесен цвят, щото така не подчертаваш устните, които така или иначе са много сочни. Много съм стилна с почти бяло червило. Изглежда все едно нямам устни. Никога не излизам от нас без бронзант и руж, а фон дьо тенът си е ясен.

Така, вече знаеш как трябва да изглеждаш. Сега ще те подготвя за правилното държание на готините мацки...

* Всяка прилика с действителни лица и събития е напълно случайна