Втори урок: Как да впечатлиш мъжете „мачо мечта“ във фейса

Ей, момиче, липсвах ли ти? Не се коси, защото днес ще ти предам следващия важен урок, който ще те превърне в мечта за всички истински мъже.

Знаеш за какво говоря, нали? За мъжете, които те карат да си публкикуваш милион снимки и да си сменяш статуса във фейса, защото искаш да провериш колко пъти ще ти ги лайкнат. Да, муци, това са мъжете, които първо искат да са наясно с теб, за да са сигурни, че ти си идеалната жена за тях. Истинският мъжкар иска да опознае жената, а това става най-лесно в нета.

Аз знам, че живеем в доста напреднал век и техничарските джаджи са навсякъде. Ето, например, аз си имам смартфонче. Много ми е сладичък – с розово панелче и специално му взех калъфче със заешки ушички и опашчица. Всички изпадат в захлас всеки път, когато го извадя.

Обаче едно не мога да разбера – кога тия компютри ще изчезнат и всички ще си ползват само телефоните. Значи, не стига, че заемат толкова много място, а и вече са толкова остарели. Аз не намирам нито една функция, която да не мога да правя с телефона. А щом всичко е възможно с телефон, за какво изобщо са ни тия компютри. И може ли изобщо някой да ми обясни как ще си помъкнеш компютъра с всичките му чарколяци на път. Аз си отивам на моренце и хоп! Телефончето ми е в ръката. А как ще отида с компютъра? Затова сега само седя и им гледам сеира на всички, дето все още си държат компютрите.

Е, та това телефонче е моят прозорец към света. Лягам, ставам, че дори и се къпя с него. Все пак не мога да изпусна някой нов коментар или лайк. Трябва винаги да си на линия и да отговаряш на всичко.

Обаче запомни от мен, че коментарите, лайковете и смешните човечета заслужават различен отговор.

• ако публикуваш яка снимка, на която си си направила косата жестоко и получиш лайк от желания мъжкар, пращаш в коментар човече, което го залива с целувчици.
• ако той коментира под снимката с целуващо човече, задължително изпращаш коментар: „Благодаря ти, мило!“. Няма значение дали се познавате, важното е да му покажеш, че жестът му е оценен.
• ако той ти пише директно на лично, изпрати му още някоя снимка, за да си помисли, че пазиш по-специалните снимки само за него. Много ясно, че снимката не трябва вече да си я публикувала във фейса, а някоя от личната ти колекция. Сещаш се, от албумчето, дето се снима онзи път, когато косата ти беше застанала много яко след душа.

Следвай стриктно правилата, защото яките мъже ги знаят отлично, а ако ги объркаш, ще го накараш да си мисли, че не те кефи, а може и да реши, че му се подиграваш. Да, истинските мъже са чувствителни на реакциите във фейса на непознати мацки.

Един от най-важните уроци, които мога да ти предам е, че снимките, които публикуваш всеки ден, са много важни. Трябва внимателно да подбираш тоалета, грима, косата, а и муцката, която ще направиш.

Много често във фейса виждам момичета, които постоянно постват снимки с приятелки. Не така, момичета! Ние с Шушето следваме стриктно правилото да постваме най-много до 3 общи снимки на седмица и то не всеки ден, ами през ден.

Когато снимките са общи, става наистина сложно. Трябва да мислиш не едно, а две ансамбълчета. Обаче аз те съветвам да не избързваш с тези сложните, а първо да се научиш как да си оправиш тези, на които си сама.

Знаеш ли какво... Най-добре погледни в моя фейс, той може да ти бъде направо като учебник с картинки. Там ще видиш, че цветове, фон, визия – всичко ми е топ!

Сега, по въпроса какъв да е фонът снимките. Много е важно да редуваш – веднъж може да се снимаш в стаята ти, веднъж в банята, няколко от различни кафета, но в никакъв случай две последователни снимки не трябва да са с еднакъв фон. Само си помисли какво ще си кажат мъжете за теб, ако те видят два пъти в едно и също кафе и то в два последователни дни!

Ако се чудиш дали снимките да са разголени, ей тук въпросът е много деликатен. Трябва да намериш златната среда. Например, късата поличка, с прилепнало потниче, но не с разголено пъпче, а с по-дълбоко деколте. Това означава, че не бива разголените части да са една до друга. Снимките с халат са задължителни не само през летните месеци, но и през зимните, за да докажеш, че и когато е студено, ти пак си изглеждаш супер.

Муцката, муцка, е много важна. Все пак никой не иска да гледа намусени красавици във фейса. Винаги се усмихвай, обаче в същото време се стреми да нацушиш устни, за да изглеждат по-големи и някак приканващи.

А когато якият мъжкар ти пише, истинската игра започва. И от мен да знаеш - чаткането е много важно и задължително трябва да те научи как да му завъртиш главата само с няколко приказки. Повечето за това изкуство ще ти разкажа следващия път. Ауу, току-що Пешо ми писа. Чао, до скив!

* Всяка прилика с действителни лица и събития е напълно случайна