След като прочетох интересен наръчник за лизането, реших, че от своя страна трябва да съставя наръчник за свирките, тъй като много от жените не са на световното ниво, на което смятат, че са. Свирката е изключително нещо. Свирката купува поршета и апартаменти. Свирката сваля президенти от власт. Свирката е едно от най-силните оръжия, които може да притежава една жена.
Ще започнем леко грубо и ще ви приземя малко. Вие вероятно не правите незабравимите свирки, които си мислите, че правите. Може да правите страхотни свирки, но със сигурност има какво да подобрите. Следният текст е само за онези жени, които искат свирките им да се помнят завинаги.


- Инициативен комитет. Винаги е в пъти по-хубаво е да ти предложат нещо, отколкото сам да си го поискаш. Разликата е огромна. За да избегнете неприятното за всички участници в занятието леко натискане на главата надолу, просто вземете инициативата. Рядко явление е по време на любовната игра жената самоинициативно да атакува пениса, но пък за сметка на това е изключително приятно. Мъжете сме свикнали да си искаме свирки, а в неприятни ситуации - и да си просим и да се молим. Стигне ли се до там, че да трябва да се молим, удоволствието се губи. Това е като да му се помолите да ви купи букет с цветя, вместо той да се сети сам.

- Внимателно! Тук нещата като цяло варират, защото предполагам, че всеки има различен вкус, но като цяло пенисът е чувствителен орган, почти колкото сърцето, затова и към едното, и към другото трябва да подхождате грижовно. Прекалено силното засмукване може да доведе до дискомфорт. От друга страна не трябва и да сте прекалено нежни. Идеалният вариант е някъде по средата.

- Стоматология. Зъбите са един прекрасен аксесоар и инструмент при хранене, но са тотално ненужни при оралната любов. Тъй като предполагам, че още не сте на години, в които можете да си вадите зъбите, просто бъдете внимателни. Ако усетите, че докосвате главичката със зъби, не изпълнявате упражнението правилно.

- Марианската падина. Въпросната падина е най-дълбокото място на земната кора и естествено, най-малко посещаваното. Да, точно така. Tук става въпрос за дълбокото гърло. Това вече е маневра от висшия пилотаж и изключително малко жени го умеят, но вярвайте ми - няма по запомнящо се нещо. Много първи пъти се помнят завинаги - първият секс, първата свирка, първото свършване в лицево-устната област, но дълбокото гърло... всяко едно се помни завинаги, просто защото е много рядко явление. Ако не можете да го скриете целия, то гледайте на дълбокото гърло като на Олимпийските игри. Дори да не сте взели златото, е важно, че сте участвали. Просто го поемете колкото можете и издайте звук сякаш се давите. Действа адски възбуждащо!

- Евала, Зигмунд, евала, Фройд! Повечето жени не смеят да говорят мръсотии, за да не бъдат взети за курви. Това е огромна грешка. За мъжете има два вида курви. Тези, които са им изневерили и тези, които не са им пуснали. Тъй че спокойно може да говорите всякакви мръсотии, без да ви сметне за повлекана. Докато една жена може да се засегне, ако чуе нещо от сорта на "искам да те чукам", то няма мъж, който да се разсърди, ако чуе "искам да ти духам/искам да ми свършиш на лицето". Даже напротив - едва ли има нещо по-яко от това да чуеш подобно нещо от жена. Затова, дори да не ви е присъщо, говорете подобни мръсотии.

- Лъжи ме! Лъжете ни. Може свирките да не са ви любимото нещо и да ви е абсолютно безразлично дали мъжът ще свърши на килима, в саксията на перваза, или на лицето ви, но е изключително важно да пуснете една сладка лъжа. Излъжете, че много обичате това, дори, че го обожавате! Не са много жените, които разрешават да им се свършва на лицата, а тези, които го обичат, се броят на пръсти. Затова, ако го допускате, задайте фалшива информация, че ви е от любимите неща. Това ще ви гарантира място на алеята на славата!

- КОХОНЕС! Играта с топките е силно желателна по време на оралната любов. Задължително ги докосвайте по време на свирката. Нека ръцете ви не бездействат. Ако се спускате с език по тях, в никакъв случай не ги засмуквайте силно, тъй като това може да бъде изключително неприятно. И най-лекият удар в тестисите е крайно болезнен, затова няма как силно засмукване да е особено приятно. Поне за автора. Може някой с мазохистични наклонности да се радва на подобни екстри.

- За животните, с любов. За всичко друго бих ви казал, че ако не ви се прави с желание, е по-добре изобщо да не го правите, но в случая това правило не важи. Просто, за да е наистина запомняща се, свирката трябва да е направена с любов. Трябва да има страст, огън, желание. Да го правите, сякаш ви е най-любимото нещо на света.

- Спермус максимус! Ако Хари Потър бе порно актьор, вероятно би казвал това заклинание, когато еякулира с магическата пръчка по лицето ви. За ваше съжаление, ние сме израснали с порно, а там свършването почти винаги е в тази област. За нас мечтаната свирка е тази като от порното. Знаете ли как мъжете гледаме порно? Превъртаме, докато не намерим задната, след което превъртаме до свършването на лицето. Ако ви е прекалено зацапващо, устата също е отличен вариант, особено за по-нестандартни ситуации и географски ширини, но ако се целите в 10-те точки, то определено се подложете на този крем от природата, с изцяло натурални съставки.

Важно!  В случай, че свършването ще се състои в устата ви, в никакъв случай не засмуквайте свирепо пениса по време на еякулацията. Все пак правите свирка, а не опитвате да изсмучете отрова след ухапване от змия. Има предостатъчно налягане, за да може целият материал да излезе от самосебе си. Даже напротив, вместо да го засмуквате, отворете уста и си изплезете езика, за да може да се вижда колко точно елексир се излива в устата ви. В пъти по-възбуждащо е.

- Те го плюят, той си мисли, че дъжд вали. Влагата е изключително важна не само при половия акт. Не само е желателно да намалите преглъщането, но спокойно може от време на време да плюете по любовната писалка. Не забравяйте, че всеки мъж мечтае за свирката от порното. Дори нещо като стичащи се лиги по брадичката ви може да бъде адски секси, затова колкото по-перверзно го правите, толкова по-добре.

- Нешънъл Джеографик. Най-добрият начин да ви дойдат творчески идеи за свирките е да гледате порно. Тъй като, както споменах, нашите представи за яка свирка са изградени от него, би ви било много полезно и образователно.

- Машала! В случай, че разполагате с достатъчно мат'рял, задължително го използвайте по време на свирката. Една от детските мечти на всяко момче е турската чекия, затова в случай, че съдбата е била щедра към вас, се възползвайте. Също е желателно да генерирате влага чрез слюнкоотделяне.

- 3D мадафака! Да ти правят свирка и да не виждаш какво се случва, е като да гледаш фойерверки със затворени очи. Забравете за свирката на тъмно и си вържете косата, за да не скрива гледката. 50% от свирката е визуалното удоволствие! Хвърляйте по някой мръсен поглед в очите от време на време, но не прекалявайте. Твърде много взиране в очите е някак странно...

- Продуктово позициониране. След като половината удоволствие е в гледането, то позата, в която ще застанете, е изключително важна. От наша гледна точка най-добре се вижда при две ситуации:
* Когато сте на колене и сме седнали.
* Когато сте на леглото в поза като за задна, за да може да се радваме хем на това, което правите с устата си, хем на дупето ви.

- Разнообразие. Недейте просто да го лапате и да правите едно и също движение напред-назад, сякаш се опитвате да си изядете сладоледа възможно най-бързо, преди да се е разтопил. Ползвайте езика си по всевъзможни начини. С това няма как да сбъркате. Сменяйте техниката постоянно.

- С питане и до Цариград се стига. Не се притеснявайте да питате какво се харесва на получателя. В крайна сметка, дадените съвети са почти универсални, но не е невъзможно някое от въпросните неща да не се харесва партньора ви.

Може да правите страхотни свирки, но ако искате да сте наистина незабравими, се придържайте към тези съвети. И запомнете, лошата свирка, е ненаправената свирка!