Лятото е вече тук и мислите ни все по-често ни водят към морския бряг. Разбира се, за да бъдат летните ни преживявания не само забавни, но и приятни, не бива да пренебрегваме правилната грижа за кожата.

Днес все по-често се говори за вредата от продължителното излагане на слънце, но какво всъщност знаем за влиянието му върху кожата и здравето ни?

Съществуват 4 вида слънчеви лъчи – UVA, UVB, видими и инфрачервени. Точно така, предпазването от слънцето звучи като мисията невъзможна. За щастие, приятелите ни от SVR са разработили първата по рода си серия продукти Sun Secure, които могат да ни защитят от четирите вида слънчеви лъчи. Широкоспектърната им защита ни предпазва от фотостареене на кожата, от изгаряне, от хиперпигментация, от отпускане на кожата и слънчеви алергии.

Линията Sun Secure на SVR е подходяща за цялото семейство, което я превръща в сигурна и удобна защита за любимите ни хора.

И тъй като сме свикнали да ползваме няколко продукта, за да бъдем напълно защитени от слънцето, имаме още една добра новина – SVR ни предоставя възможност да се запознаем с иновативната формула на сухото олио от серията Sun Secure. То е подходящо за лице, тяло и коса, което означава, че ще се превърне в неизменния ни и единствен спътник по време на всяко лятно приключение.

Може би вече нямаш търпение да се отправиш на пътешествие, а от SVR ще ти помогнат да се защитиш от вредното слънчево влияние със забавната ни игра. Всичко, което трябва да направиш, е да решиш нашия слънчев тест и да се регистрираш.

Трима от вас ще спечелят комплект SVR Спрей Sun Secure SPF30 200мл + Мляко за след слънце 200мл. Имаш възможност да опиташ късмета си в периода 18.06 – 01.07. Желаем ти успех и нека слънцето бъде с теб!