Всички погледи бяха насочени към Деми Мур този понеделник, тъй като тя излъчваше увереност и красота на червения килим на филмовия фестивал в Кан. Докато 61-годишната актриса изглеждаше безспорно безупречно, някои хора коментариха прическата ѝ.

Деми присъства на премиерата на филма на ужасите, "The Substance", в който участва, в спираща дъха рокля на Schiaparelli Haute Couture, която се отличава със зашеметяващ 3D детайл.

Сатенената ѝ рокля в цвят шампанско бе с корсет и впечатляващо триизмерно заострено крило, простиращо се от лявата страна на бюста. Актрисата завършва визията със зашеметяващо колие с чокър и капкови обеци.

Онлайн феновете засипват с похвали звездата, описвайки я като „вечно млада и страхотна“ и казвайки, че е „абсолютно прекрасна“.

Освен зашеметяващата рокля, лъскавите кичури на Мур с дължина до кръста привличат значително внимание, предизвиквайки разделени мнения сред феновете относно избора на прическа.

Един почитател отбелязва: „Тази рокля изглежда красива с нейната коса!“ докато друг коментира: "Косата ѝ е твърде много." Трети човек се включва: „Да, съгласна съм. Трябва да се стегне в разрошен кок... не е подходящо за нейната възраст.“

Възхищаваме се на сияйния блясък на Деми Мур и нейната вечно лъчезарна усмивка. Наскоро звездата публикува видео с бикини в своя Инстаграм, но някои хора казват, че „възрастните жени не трябва да носят бикини“. Ако изглеждат така обаче, нямат причина да се колебаят!