Не изпускай жената, която умее да се грижи за себе си. Жената, която няма да очаква да правиш всичко вместо нея. Жената, която няма да търси в теб спасител, а партньор.

Не изпускай жената, която се чувства добре в кожата си. Жената, която не търси одобрението в очите на мъжете и завистта в очите на жената. Жената, която оценява сама себе си.

Не изпускай жената, която умее да е независима. Жената, която притежава собствена позиция и не се опитва да се хареса на всички. Жената, която гордо заявява себе си.

Не изпускай жената, която не е фокусирана единствено и само върху себе си. Жената, която умее да се грижи за другите, да усеща другите, да мисли за другите. Жената, която притежава голямо сърце и нежна душа.

Не изпускай жената, която не обича драмите. Жената, която не търси конфликтите. Жената, която не се бори да наложи на всяка цена мнението си, защото знае, че понякога да отстъпиш значи всъщност да спечелиш.

Не изпускай жената, която те кара да ставаш все по-добър. Жената, която те провокира да се променяш. Жената, която отваря сетивата ти и променя мирогледа ти.

Не изпускай жената, която не признава границите. Жената, която се опитва да надскочи себе си. Жената, която никога не спира да се развива.

Не изпускай жената, която не се плаши да разкрие чувствата си. Жената, която не се страхува да отвори сърцето си. Жената, която не бяга от интимността.

Не изпускай жената, която те кара да се чувстваш щастлив. Обичан. Жив. 

Защото да изпуснеш такава жена значи да изпуснеш любовта...