Не, не си луда. Нормално е да те страх от любовта. Има много хора, които се чувстват по същия начин и които ще те разберат напълно. Ти не си луда. 

И въпреки че не вярваш, отново ще се чувстваш добре.

Не мога да ти кажа кога ще се случи или как, и определено няма да бъде лесно. Сега смяташ, че цялата Вселена е против теб, че животът ти е пълна бъркотия и дори не знаеш откъде да започнеш или какво да правиш.

За жалост, времето не лекува раните. Дори след години, раните ще продължат да болят, но толерантността ти към болката ще бъде много по-висока. Засега може да е трудно, но с времето ще стане по-лесно.

Приеми го, сякаш тепърва се учиш да спортуваш. Първите няколко пъти се опитваш да играеш наравно със съотборниците си, но се уморяваш лесно и спираш. С течение на времето свикваш с драскотините и синините и започваш да се справяш. Раните ще бъдат там, за да ги виждаш и да ти напомнят, че някога си била по-слаба и те е боляло.

Знай, че е по-добре да приключиш с една тежка връзка, колкото се може по-рано. Той наистина не е бил правилният за теб. А може би, всичко това е било урок от съдбата, който да те подготви за любовта, която наистина я заслужиш.

Не губи надежда. Колкото и невероятно да звучи, навън наистина има някой за теб. Знам, че си уморена и се страхуваш да преминеш през всичко отново, но това, което преживя, ти даде сили да се справиш с всичко, което се изпречи на пътя ти.

Просто се дръж. Твоят ангел хранител те пази и винаги ще е до теб. Той ще издържи всяка болка и ще преживее всяка горчивина с теб. Той знае колко си силна и знае, че ще се справиш с всичко. 

Имай търпение. Когато дойде моментът, ще погледнеш назад и ще осъзнаеш, че е трябвало да преминеш през всички трудности, за да бъдеш наистина щастлива. Щастието трябва да се заслужи. И всичко, през което преминаваш те учи именно на това.

Отново ще срещнеш любовта!

Може да не е днес, а след няколко месеца, дори година. Бъди търпелива и всичко ще си дойде на мястото. И моля те, без значение какво се случва, не се отказвай от любовта. Боли и понякога не виждаш смисъл да продължиш, но не се отказвай!

Просто дръж главата си високо и истинската любов най-накрая ще дойде.