Изумителната и неостаряващата Кристи Бринкли е едно от лицата в новия брой на популярното списание Sports Illustrated и трябва да признаем, че изглежда повече от чудесно.

Цели 28 години след като се появява за пръв път на корицата на изданието, Кристи облече отново банския си костюм, за да покаже на всички дами по света, че можеш да изглеждаш зашеметяващо, дори след като прехвърлиш 60-те години. Бринкли позира заедно с двете си дъщери - Сейлър, която е на 18 г. и Алекса - на 31 г. 

Кристи излъчва самочувствие и харизма до двете си дъщери, а ако не знаехте, че тя е тяхна майка със сигурност можеше да се объркате и да решите, че дамите са приятелки, нали?

Бринкли позира за първи път за Sports Illustrated през далечната 1979 г., а корицата с нея е толкова успешна, че изданието я наема отново само година по-късно - през 1980 г.

"В в тази държава често съдим хората по възрастта им и хората обичат да ни поставят в малки кутийки. В резултат от това жените се чувстват много ограничени от числата. Лично за себе си реших, че ако направя тази фотосесия ще успея да покажа нова гледна точка към възрастта и да премахна част от страха от остаряването" - споделя Бринкли.