Вече е месец май и ако си посяла семената на успеха, сега е моментът да ги видиш как израстват и разцъфтяват.

Колелото на живота ни придвижва напред в бъдещето и ни предлага безкрайните възможности на Вселената. Чувстваш ли как енергията около теб се увеличава? Тогава е време за голяма промяна, отбелязвана и почитана от нашите предци.

Май представлява просперитет и изобилие. Той е петият месец от календарната година, а пет е числото на парите. Пет е броят на четирите елемента и четирите направления плюс Светия дух. Това е и свещеното число в природата, което оформя перфектната звезда.

Динамиката на числото 5 призовава за постоянно движение и промяна, така че може да се адаптираш и да се оставиш на течението, за да привлечеш енергията на изобилието. Емералдът (камъкът на месец Май) е естествен сувенир за привличане на пари и скъпоценности.

Готова ли си да приемеш твоите постижения и успех?

Парите съществуват първо в етерното царство като енергия, след това се проявяват в материалния си вид. Тоест всичко, което желаеш вече е там и те чака в етера. Но целите ти не могат да бъдат постигнати, ако си блокирала енергията си. Тези блокажи могат да бъдат буквални или фигуративни. Всъщност повечето са умствени. Просто си представи, че всичко е възможно!

Голяма, безкрайна, красива, опияняваща възможност. Вселената няма да може да създаде всичко, за което мечтаеш, ако ѝ се пречкаш и не вярваш в нея. Но знай, че когато мечтаеш за нещо, трябва да имаш ясна представа какво е и как изглежда, за да можеш да го задържиш и така лесно да знаеш как да го постигнеш.

Също така е изключително важно първо да изразиш благодарността си за всичко, което вече имаш. Когато Вселената знае, че оценяваш даровете ѝ, ще бъде по-склонна да ти даде повече от това, което искаш в живота си. Тя е мъдра, добра, силна, обичана и богата.

През процъфтяващия май, ще те запознаем с обичаите на маите.

Ритуалите за обновяване са били често срещани в тяхната цивилизация. Древните маи са вярвали в цикъла на живота, поддържайки баланса на Божествената енергия. 

Един от най-почитаните им ритуали е този за успех. Древните маи буквално са изгаряли всичко, което са имали на всеки 40-50 години, за да се освободят от старите си притежания и да направят място за новите.

Те са били процъфтяваща цивилизация и са постигнали такъв напредък чрез равновесие - не само във физическото царство, но и в духовното.

Как можеш да постигнеш това за себе си?

Благоденствието идва от освобождаването от твоите притежания. Можеш да се сбогуваш с онези, които са те наранили. Можеш да изхвърлиш предмети, спомени и хора, които не те правят щастлива.

Може буквално да прочистиш дрехите си, да дариш вещите си, така че някой друг да може да получи това, от което се нуждае. Щом почувстваш, че си направила място за нови неща, благодари на съдбата за щедростта ѝ към теб. Колкото по-благодарна си, толкова повече неща ще те радват в бъдещите ти дни. Поискай, повярвай, получи!

Последователността от 555 означава време за избор на нов живот, нова промяна и нова възможност. Когато дойде 5-тият ден на 5-ия месец в 5:55 часа, може да използваш положителната енергия в пълната ѝ сила в своя полза. Това е времето, в което магията е в епогея си. Точно тогава трябва да насочиш вниманието си към най-съкровеното си желание. 

Бида по-активна и изгради съдбата си така, както винаги си мечтала!