Да, може би не го осъзнаваш. Може би си свикнал да правиш, каквото си искаш. И когато поискаш, тя да е до теб. Може би не си представяш, че ще намери сили и ще те напусне. А може би е време да прогледнеш... Защото, ако прави тези неща, тя е на път да го направи. Нещо повече. Вътре в себе си тя вече го прави...

1. Вече не се ядосва, когато правиш неща, които знаеш, че я ядосват. Вече не се дразни, че не спазваш обещанията си и в последния момент променяш плановете ви. Вече не се натъжава, че я оставяш сама, когато си обещал да си с нея.

2. Вече не се бори да задържи вниманието ти. Вече не ревнува, когато се занимаваш повече с жените наоколо, отколкото с нея. Вече не се опитва да ти обясни, че я огорчаваш, когато не се държиш така, както знаеш, че би искала.

3. Вече не се опитва да компенсира твоята студенина със своята нежност и топлина. Вече не се бори да преодолее стената, която издигаш помежду ви. Вече не се държи като жена, която е готова на всичко само за да те задържи.

4. Вече не търси потвърждение в очите ти, че е привлекателна и секси. Вече не се нуждае от одобрението ти. Вече не се чувства несигурна в себе си само защото ти не си сигурен, че я искаш за себе си.

5. Вече не обвързва плановете си с твоите. Вече не отлага това, което й се иска да направи само защото ти не искаш да го направите заедно. Вече не чака теб, за да се погрижи за себе си.

6. Вече не говори за бъдещето ви. Вече не се сърди, че ти самият така и не се реши да заговориш за развитието на връзката ви. Вече не се опитва да те накара да я поискаш...

7. Вече не е жената, с която си свикнал. Вече не е жената, която можеш да манипулираш. Вече не е жената, която ще търпи още дълго да е с мъж като теб.