Всички знаем коя е Анна Никол Смит. Красавицата стана известна след фотосесията си за списание "Плейбой" през 1993 година.

Бракът ѝ с петролния магнат Хауърд Маршал, който беше с цели 63 години по-възрастен от нея, пък беше сред най-скандалните в Холивуд. 

Въпреки популярността си и успеха, който постигна, през 2007 година Анна беше открита мъртва в хотелска стая, предозирала със смъртоносна доза лекарства.

И до днес има подозрение, че тя се е самоубила заради сина си. Той издъхна от свръх доза година по-рано по време на посещение на майка си, след като е родила дъщеричката си Даниелин Бъркхед.

Анна си отива на едва 40-годишна възраст, но и до днес се смята за една от най-сексапилните и скандални модели.

Но какво се случва с дъщеря ѝ?

Даниелин е само на 5 месеца, когато майка ѝ си отива. За попечителство над нея се карат няколко мъже, сред които и тогавашния партньор на Анна Никол, адвокатът Хауърд Стърн. В крайна сметка фотографът Лари Биркхед доказва, че е неин баща, след като завежда дело за установяване на бащинството.

Днес тя е на 13 години и започва все по-вече и повече да прилича на Смит. Тя и Лари често позират за снимки в профила на фотографа в Инстаграм.

През май 2019 година тя и баща ѝ присъстваха на дерби в Кентъки, където Даниелин носеше шапка на Анна Никол. С всяка година тя започва все повече и повече да прилича на двойничка на майка си.