X

Невероятно: Вижте как изглежда тази майка само три седмици след раждането

от в 17:00 на 13.10.2017 в Всичко за теб | Историите на една дама


Невероятно: Вижте как изглежда тази майка само три седмици след раждането

Невероятно: Вижте как изглежда тази майка само три седмици след раждането

Не за първи път ще ви разкажем за фитнес модела Шонтел Дънкан, която наскоро роди второто си дете. Тя предизвика фурор и скандали и с първата си бременност, при която имаше съвсем малко коремче. И при тази бременност Шонтел тренираше почти до самия край на бременността си, но момченцето ѝ се роди съвсем здраво и с нормално тегло – 3,7 кг.

И въпреки че 28-годишната Шонтел роди сина си Суейди Ноел на 20 септември, тя вече е готова да се върне към фитнеса. Тази седмица Шонтел обяви, че скоро започва своите високоинтензивни тренировки (т.нар. HIIT) и сподели свои снимки в Инстаграм. На тях Шонтел изглежда изумително и ни е малко трудно да си представим, че съвсем наскоро е родила:

„Правех същите тренировки и след първата ми бременност, но тогава изчаках да минат няколко месеца“, разказва Шонтел. Тя казва, че дори съжалява, че след първата си бременност не е започнала с тренировките по-рано: „Съжалявам, че не започвах с тренировките по-рано, ако трябва да съм честна, защото бях ПРИНУДЕНА да променя ежедневието си“. Шонтел казва, че през месеците, в които не правела тренировки, се чувствала неспокойна, била много непродуктивна и не следяла здравето си.

Тя казва, че тренировките я зареждат с енергия и по този начин може да бъде по-добра майка. „Тази програма не променя само външния ти вид, но променя и живота ти, когато ти се струва, че нищо не върви.“ Освен това Шонтел иска да успокои всички, че тренировките ѝ по време на бременността са одобрени от нейния акушер-гинеколог, а за тези, които предстоят, се е консултирала с личния си лекар.

Засега Шонтел ще се фокусира върху диетата си и казва, че ще започне с тренировки след 2 седмици, защото в момента лекарите още не ѝ позволяват да тренира. След това през първите две седмици от тренировките тя ще се фокусира върху кардиото, което основно включва бързо ходене, кростренажор и степър.

След шест седмици Шонтел ще започне и своите същински високоинтензивни тренировки, които включват силови упражнения и бойното изкуство муай-тай.

Въпреки че Шонтел изглежда в отлична форма, тя не мисли, че жените трябва да се стремят да приличат на нея, защото за всяка жена „нормалното“ е нещо различно. Все пак не трябва да забравяме, че работата на Шонтел е да бъде фитнес модел, докато за повечето жени фитнесът е най-много хоби.

„Преди да напишете нещо негативно за мен, искам да ви кажа, че всеки е уникален и различен по свой собствен начин. Няма един-единствен път, един-единствен начин, това е моето „нормално“, но аз съм само един човек и не представлявам останалите“, казва Шонтел.Теми   бременност | майки

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.