Наистина е невъзможно да повярваме, че тези две жени са почти на еднакъв етап от бременността си, със само 4 седмици разлика!

Снимката е на фитнес инструктора Шонтел Дънкан, която тогава е в 5-ия месец. Фотографията доказва, че всяка бременност е различна.

На снимката бъдещата майка Дънкан, която е 185 см, сравнява коремчето с приятелката си Нат, която очаква третото си дете.

Част от описанието на снимката е:

„Разбрахме, че имаме разлика само от 4 седмици, така че децата ни ще бъдат на една възраст, в един клас и вероятно ще бъдат най-добри приятели. Термина на Нат е в началото на март, а моят е в края на март. Всички жени имат различни бременности, това не означава, че някои правят нещо грешно. И двете имаме здрави бебета, и двете досега имаме страхотни бременности, чувстваме се прекрасно и сме пълни с енергия.”

Следващата снимка е на австралийката в 36-тата седмица. Явно така се отразяват ежедневните тренировки.

Изводът е, че бременностите са различни за всички жени. Някои са високи, слаби и изглеждат така, все едно са глътнали баскетболна топка, а накрая са качили само 10 кг. Други изглеждат подпухнали навсякъде, сякаш са в деветия месец още във втория триместър и отказват да се качат на кантара при каквито и да било обстоятелства. Но, стига бебето да е здраво, какво значение има?

Вие какво ще кажете за двете снимки?