Всички дами неминуемо се изправят пред неравната борба с признаците на остаряването. Добрата новина е, че дори след появата на дълбоки бръчки, отпускане на кожата и тъмни петна, можете да върнете времето назад с достиженията на съвременната козметика.

Новите антиейдж кремове на френските лаборатории LIERAC са чудесна комбинация между най-доброто от науката и природата. Линията PREMIUM включва два копринени крема: PREMIUM LA CRÈME VOLUPTUEUSE -  за суха и много суха кожа и PREMIUM LA CRÈME SOYEUSE за нормална и комбинирана кожа.

Високият клас кремове се препоръчват при появата на всички видими признаци на стареене: дълбоки бръчки, загуба на плътност, отпускане, неравномерен тен, тъмни петна, разширени пори, неравномерна кожна текстура. Формулата на двата крема е с висока концентрация на хиалуронова киселина и комплекс Premium Cellular (хексапептид FX, терпеноид, екстракти от черни цветя), който подпомага реактивирането на клетъчната регенерация. Кремът за суха кожа е обогатен с подхранващ комплекс, а кремът за нормална и комбинирана кожа – с хидратиращ и матиращ комплекс.

За перфектен резултат е достатъчно да нанесете подходящия за вашата кожа крем върху почистена кожа сутрин и/или вечер.