Снимка: Дориян Тодоров

За поредна година няколко хиляди ценители на доброто прекарване избраха да посрещнат July Morning в любимия на всички Cacao Beach Club. Меломани от различни държави и всякакви поколения споделиха емоцията така, както може да се случи само и единствено на това събитие. Всички те танцуваха на плажа заедно, слушаха качествена музика и попиваха лъчите на първото юлско слънце. Както всяка година на Cacao Beach, атмосферата беше повече от незабравима.

Тазгодишния July Morning ще остане задълго в спомените и благодарение на DESO & KAISKI – виновниците за почти всички летни клубни хитове. От началото до края, те осигуриха енергизираща музика и бийтове, напълно синхронизирани с морската обстановка. Качеството на сетовете им беше оценено от феновете подобаващо и партито буквално „изригна“. 

Снимка: Дориян Тодоров

Под звуците на опияняващата музика, през цялата нощ ни забавляваше и ефектно шоу представено от shuffle dance танцьори, с атрактивни костюми.

Снимка: Дориян Тодоров

След като партито приключи, идва ред за почивка - почивка, която за щастие няма да трае твърде дълго, защото предстои следващото голямо събитие, а именно гостуването на британския диджей и продуцент Third Son!

Пълната програма, както и повече информация за предстоящите партита, очаквайте скоро или следете във фейсбук