На всички ни се случва да грешим, но когато става дума за чувствата и щастието ни в дадена връзка, трябва да се опитаме да сведем до минимум тези грешки.

1. В никакъв случай не го поставяй винаги на първо място

Ясно е, че всеки от нас иска да угоди на партньора си, за да се чувства по-добре, но никога не бива да пренебрегваме собствените си нужди, заради неговите!

Ти си най-важна! Не позволявай на никой да те убеди в обратното! Да, компромиси са необходими във всяка връзка, но е добре, заедно с партньора ти, да намерите златната среда, където и двамата ще се чувствате добре и доволни.

2. В никакъв случай не пренебрегвай това, което мислиш и чувстваш

За да си истински щастлива, е важно да имаш едно на ум. Не на лицемерието и на компромисите на всяка цена. Има граници, които ясно трябва да си определиш и отстояваш, за да бъде връзката ти щастлива. 

Въпреки че много хора знаят и дори преминават през купища лъжи и дори изневери, ти винаги пази себе си. Споделяй чувствата, мислите и емоциите, които те тормозят вътрешно с него. Кажи му какво би променила в себе си и какво в неговото поведение. Ако и след това не видиш разлика, то може би е време да се вземеш в ръце и да помислиш за друг вариант. 

Една връзка не е щастлива, ако единият от партньорите страда, докато другият мисли единствено за своите нужди и потребности. Не го забравяй!