X

Никога не прави това във връзката си... Освен, ако не искаш да си сама

от в 16:50 на 15.11.2016 в Всичко за теб | Любов


Никога не прави това във връзката си... Освен, ако не искаш да си сама

Никога не прави това във връзката си... Освен, ако не искаш да си сама

На всички ни се случва да грешим, но когато става дума за чувствата и щастието ни в дадена връзка, трябва да се опитаме да сведем до минимум тези грешки.

1. В никакъв случай не го поставяй винаги на първо място

Ясно е, че всеки от нас иска да угоди на партньора си, за да се чувства по-добре, но никога не бива да пренебрегваме собствените си нужди, заради неговите!

Ти си най-важна! Не позволявай на никой да те убеди в обратното! Да, компромиси са необходими във всяка връзка, но е добре, заедно с партньора ти, да намерите златната среда, където и двамата ще се чувствате добре и доволни.

2. В никакъв случай не пренебрегвай това, което мислиш и чувстваш

За да си истински щастлива, е важно да имаш едно на ум. Не на лицемерието и на компромисите на всяка цена. Има граници, които ясно трябва да си определиш и отстояваш, за да бъде връзката ти щастлива. 

Въпреки че много хора знаят и дори преминават през купища лъжи и дори изневери, ти винаги пази себе си. Споделяй чувствата, мислите и емоциите, които те тормозят вътрешно с него. Кажи му какво би променила в себе си и какво в неговото поведение. Ако и след това не видиш разлика, то може би е време да се вземеш в ръце и да помислиш за друг вариант. 

Една връзка не е щастлива, ако единият от партньорите страда, докато другият мисли единствено за своите нужди и потребности. Не го забравяй!Теми   взаимоотношения | връзка | любов

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.