За първи път чух този израз в една от най-известните речи на Уинстън Чърчил, когато той взема решение, че Англия няма да се предаде на фашизма. И Англия успява да излезе с минималните поражения от тази война.

“Никога не се предавай!” – е лозунгът и на жените на 21 век.

Какво означава това?

Ние сме жени на 21 век – искаме не само да сме красиви, а да имаме време за себе си, да сме здрави и да живеем дълг живот. Ние не искаме само брак, ние искаме да имаме щастливи отношения, в които можем да се чувстваме желани и обичани. Ние не искаме просто работа, ние търсим самореализация, мисия, възможност да направим този свят по-добро място.
Писна ми мъжете да казват, че ние не знаем какво искаме. Ние винаги сме го знаели. Просто мъжете не искаха да го чуят.

Жената на 21 век има сила да заяви честно и смело: “Това са моите стандарти, това са моите желания”.
Жената на 21 век се бори за себе си и не приема за даденост, че мъжете могат да й изневеряват, да я бият или да й вземат децата.
От друга страна, тя не е просто послушна кукла и, разбира се, не си играе на феминистка и не иска да се справя сама с този живот.

Логото на жената на 21 век е: “Аз никога няма да предам себе си. Аз заставам зад моето щастие. Аз живея чрез моето сърце и аз показвам смело и открито моите чувства. С мек, но и твърд тон аз мога да кажа: с мен така не може, не го приемам това отношение”.
Жената на 21 век умее да вдъхновява мъжете за подвизи. Тя избира кога ще прави секс и се наслаждава с цяла сила на това божествено преживяване.

Жената на 21 век умее да обича чрез сърцето, не чрез страха и егото.
Тя е богиня! Тя избира коя и каква да бъде.
Тя е свободна от страховете и притесненията на своите майки и баби, тя се разграничава от тях.
Тя умее да привлича пари без да губи душата си и изгражда дълбоки и красиви отношения с близките хора.

Тя живее тук и сега и знае, че няма време да отлага нищо за бъдещо.
Тя отдавна се е сбогувала със страха, обидата, гнева, тъгата и съмненията – тези емоции не й трябва в полето.

Тя, за разлика от своята майка, има друг тип “приятелки”: радост, красота, лекота, чудеса, енергия, сексуалност и тях тя ще предаде на своите деца.

А ти готова ли си да станеш жена на 21 век и да продължиш живота си по нов начин? Тогава смело напред! На 17 ноември в 10 часа в хотел “Маринела” в София те очакват двете най-известните треньорки на Балканите - Наталия Кобилкина и Лариса Ренар!

За повече информация: www.natalia.bg
За записвания и въпроси: [email protected], 0893220801

Автор: Наталия Кобилкина