Наскоро говорих с една приятелка и тя ми сподели, че нейна приятелка я кани да отидат на почивка в чужбина, защото тя иска да си намери милионер там. И добави: “Тя така или иначе никога не излиза с някого под това ниво. Където и да отиде, й се лепят само милионери”.

Стана ми интересно това. Започнах да мисля и да се “ровя” за информация на тази тема - защо едни жени привличат милионери, а други - бедни студенти? И защо дори ако привлекат милионер, не могат да го задържат? Ето до какви изводи стигнах.

За да привлечеш богат мъж, е важно да отговаряш на 3 условия:

- да имаш отворено и любящо сърце;
- да притежаваш мощна сексуалната енергия;
- и да умееш да управляваш тези две сили.

Попитай себе си дали умееш да обичаш. Каквото е твоето отношение към мъжете като цяло? Дали цениш тях и себе си? Дали умееш да проявяваш своята уязвимост и слабост? Освен това не по-малко важно е как се справяш в сексуален план. Мъжете търсят жена, която лесно се възбужда и се наслаждава на всичко в живота си, не само на секса.

Любими мои момичета, моля да помните, че парите са много силна и твърда енергия, но това е повече мъжката енергия и мъжете по-лесно се справят с нея. Ние, жените, ако се отдаваме само на парите – просто започваме да губим много. Ставаме изморени и изтощени. За жената преди всичко е важно да се наслаждава от сърце на това, което прави. Ако тя не извършва любимо дело, животът й се превръща в едно постоянно страдание.

Как да откриеш своето любимото дело?

Напиши на един лист:
1. Какво те зарежда да правиш?
2. Какво ти се получава с лекота, без да мислиш?
3. Какво обичаш да правиш толкова много, че дори би си платила за това?
4. Без какво наистина не можеш в живота си?
5. Какво изречение би искала да видиш на твоята надгробна плоча?
6. Как искаш да те помнят твоите близки и деца?

След както отговориш на тези въпроси, направи списък с оправдания: ако го искам, защо не го правя? Какво ме спира? Къде са моите отлагания?

Често се случва така, че мечта, която сте имали цял живот, можете да сбъднете в рамки на една седмица!
Аз лично вярвам, че точно тогава, когато правите това, което обичате и се чувствате щастливи и реализирани – точно тогава ще дойде вашият любим човек и вече ще го изберете не чрез портфейла му, а чрез сърцето си!

Так че смело напред! Аз съм с вас! За да ви помогна още повече в тези насока, поканих в София Лариса Ренар – създателката на най-успешната академия за жени в Русия. На 16 ноември тя ще изнесе ВИП семинар “Бизнес по-женски”, в рамките на който ще сподели тайни за успешен бизнес. А на 17 ноември двете с нея ще проведем голям семинар на тема “Жената на 21 век”. На тези събития ще срещнете хора като вас. Ще видите, че всичко е възможно, ще препрограмирате вашите родови програми и ограничаващи вярвания и животът ви ще поеме в нова посока - рязко нагоре!

Нека да вървим напред и да се развиваме заедно! И нека до нас да бъдат успешни, достойни мъже, а ние самите да бъдем Жени на 21 век!

Обичам ви,
Наталия

За повече информация www.natalia.bg
За записвания и въпроси: [email protected], 0893220801

От Наталия Кобилкина