Всички сме наясно, че Оскарите, най-престижните награди в света на киното, са скъпо удоволствие. Сигурни сме обаче, че ще ви учудим с реалната цена, която най-известните актриси в света плащат, за да присъстват на церемонията. 

Готови ли сте да се запознаете с този изумителен разход?

Цената на цялостната визия на една от известните актриси възлиза на ... 10 милиона долара! За по-неизвестните присъстващи тя спада до милион и половина, а за актрисите, които присъстват за първи път на Оскарите разходът средно възлиза на 266,000 долара. Разбира се, тези астрономически суми, често падат, тъй като по-голямата част от световноизвестните дизайнери и бижутери са склонни да дават под наем своите творения, в замяна на невероятната реклама, която ще получат по-време на наградите. 

Този разход е доста по-малък за актьорите, които всъщност са много по-високоплатени в Холивуд, отколкото дамите. 

Например, богатството на Мерил Стрийп, която е била номинирана 19 пъти за Оскар възлиза на 75 милиона долара. Дензъл Уошингтън, който в кариерата си е получил 6 номинации, пък притежава 200 милиона долара. 

За нас остава истинска тайна как е възможно по света да има такова неравенство и разходите за визията на 1 човек да възлизат на по-голяма сума от разходите за изхранване на един град ...