Една мечта на хиляди българи се сбъдва! Дългоочакваният Нийл Доналд Уолш, световноизвестният автор на бестселъра "Разговори с Бога", лектор, мотиватор и вдъхновител на милиони хора по цял свят, идва за първи път в България.

 
27 и 28 май тази година ще бъдат дните, когато ще се потопим в мъдростта и опита на Нийл. "Изобилието и Успехът - от Мечта до Реалност" е темата, върху която ще се фокусира Нийл през тези два дни. Независимо дали сте духовно търсещ или преследвач на успехи, дали сте домакиня или бизнес дама, дали в живота ви има здравословни, финансови или любовни катаклизми, или просто си вървите по пътя към желания успех, всеки си задава въпроса: какъв е смисълът на живота и каква е формулата за успех?
 
Отговорите на най-съкровените си въпроси, дори такива, свързани с теми табу, можете да получите директно от извора - от човека, който познава най-добре "Разговорите с Бога".
 
Не, няма да говорим за книгите му и за всичко, което е написал. А ще дискутираме директното приложение на неговите съвети и как се случва промяната в живота, за която копнеем. Как от просяк се става милионер, как се случва мечтаният живот и какво ни пречи да го имаме, как да подобрим отношенията си с роднините, близките, колегите и дори с продавачката в магазина, как сами да си отговорим на въпросите за любовта.
 
А знаете ли, че много от днешните мотиватори и духовни лидери в България са започнали със съветите на Нийл Доналд Уолш? Че много от най-успешните бизнесмени следват неговите правила за живота?
 
Кога: 27 и 28 май 2016 г.
27-и - вечерна беседа - 19 - 21 ч
28-и - целодневен уъркшоп - 10 - 18 ч
 
Къде: София - Интер Експо Център
 
Билети: в мрежата на ТикетПро
 

За повече информация относно събитието може да пишете съобщение на страницата на събитието във фейсбук https://www.facebook.com/ndwbg 

Споделяйте за събитието и канете приятели и познати, за да може, неговият поглед и стимул за живота да достигне до колкото може повече хора. 

Защото промяната на света започва от Теб, Сега! 

Благодаря ♥