Лятото е в разгара си, а нещата стават още по-нажежени с поредната страстна луна. Новолунието през юли 2022 г. преминава в ултра-уверения и предизвикателен Лъв на 28 юли, за да вдъхнови нашите творчески начинания и да ни напомня, че е добре да имаме здравословна доза егоизъм. Смелият Лъв е свързан с удоволствието и играта — и тази забавна енергия е напомняне на колектива да не приема нещата прекалено на сериозно. Въпреки че някои може да се почувстват повдигнати от увереността на кралицата на драмата, няколко зодии, които са най-засегнати от юлското новолуние, ще открият, че прекаленото его понякога може да доведе до неудобни ситуации.
Лъвът обича да блести, тъй като неговата управляваща планета е слънцето, така че много хора ще имат желание да бъдат забелязани по време на това новолуние. Ако егото ви е в повече обаче, това може да доведе до някои конфликти във взаимоотношенията или може да се окажете изправени пред външни сили, които се противопоставят на човека, в когото смело се опитвате да се превърнете.
Новолунието през юли е придружено от интензивен съвпад между непокорния Уран и непокорния Марс. Този транзит е насочен към нашите финанси и е „много възпламенителна, борбена и дестабилизираща енергия“. Ако сте една от зодиите, най-повлияни от пълнолунието, добре е да внимавате с финансите. Ето кои са зодиите, които са най-засегнати от новолунието през юли 2022 г.

Телец

С колегата фиксиран знак Лъв, който се премества във вашия дом и семеен сектор, може да почувствате силно задължение да защитите себе си и своите близки. Тази отбранителна енергия може да се превърне в арогантност или затворено мислене, ако не сте внимателни. Избягвайте да се затваряте в пещерата си и се опитайте да бъдете отворени за нови възможности, които може да се опитват да достигнат до вас, дори ако промяната изглежда неудобна в началото.
Въпреки че новолунието в Лъв е свръхтворческо, Телците ще се почувстват така, сякаш енергията около тях е неконтролируема. Обичайните удобства може да не осигурят защитната мрежа, която Телецът търси в момента. Ако Телецът успее да впрегне отварящата сърцето енергия на Лъва и да приеме новите предизвикателства, които това новолуние ще му представи, следващите няколко седмици ще му помогнат да разбере защо е необходимо да се направят определени промени.

Лъв

Всички очи са вперени във вас точно сега, Лъвове - точно както ви харесва. Новолунието разпалва усещането ви за себе си и подкрепя вашата уверена енергия. Но преди да преминете към нов режим на грижа за себе си или да си направите нова прическа, може да искате да държите очите си отворени за всякакви професионални теми. Лъвът е героичен знак, но това новолуние ще ги накара да се почувстват още по-смели и силни от обикновено. Въпреки това съвпадът Марс/Уран се случва в дома на кариерата и обществената репутация на Лъва. Какви са вашите професионални отношения в момента? Нещата могат да разклатят големите ви проекти или да създадат спънки, така че е важно да споделяте и да бъдете отборен играч.


Водолей

Вашият любовен живот е в центъра на вниманието по време на новолунието през юли, Водолей. Тъй като вашият сестрински знак, Лъв, се премества във вашия сектор на отношенията, някой нов може да попадне в полезрението ви. Обратно, може да изпитате похотлив прилив на романтика, ако вече имате половинка. Водолеите обичат да бъдат в ролята на наблюдател, но това новолуние може да ги накара да станат свидетели на разрушение в живота на някого, когото обичат.
Независимо от състоянието на връзката ви, чувствената топлина със сигурност ще донесе своя собствена лъвска енергия. Новата луна някак ще ви въвлече в драмата. Тъй като съвпадът Марс/Уран се случва в четвъртия дом на Водолей, е вероятно да има възникващ конфликт между партньора на Водолея и неговия дом или семеен живот. Важно е да се стремите към баланс точно сега и не забравяйте да приемате лошото с добро.