Звездата в третия сезон на романтичното шоу „Ергенът“ - бизнесменът Александър Младенов, е прибрал тлъст хонорар, част от договора му с бТВ, за да влезе в образа на мачо под прикритие преди дългоочаквания старт. За целта той е изтрил всичките си профили в социалните мрежи, включително акаунтите си във фейсбук и Инстаграм, оставяйки само страницата, с която ръководи част от контактите си в сферата на предприемачеството в Линкедин, пише Галерия.

Целта е да се превърне в загадъчна апетитна хапка за дамите и да провокира още по-висок рейтинг. Към момента мисията е успешна, тъй като единствената информация за него — първата му визитка, събуди интереса на зрителите и по-специално на представителките на нежния пол, които ще се борят за сърцето му.

Александър е красив и заможен мъж, който мечтае за сродна душа за съжаление опитът в годините е бил повече от солен. Нито една от аферите му не се е превръщала в сериозна връзка, а причина за това е трудният му нрав. Като истински мъжкар той държи на сериозните отношения и семейните ценности. Иска сватбено тържество, изпълнено с веселие и български традиции. Не вярва на кратките афери, но се надява, че форматът може да го срещне с правилния човек.

Подкрепа има от голямото си семейство — три сестри и един брат. Те също имат инструкции, не бива да споделят никаква информация за Александър, в това число дори на близки приятели. „За себе си знам, че съм щастлив човек и бих искал хората да ме възприемат така.

„Постигнал много“ са думи на вятъра, ако няма с кого да споделиш успехите си в живота. Вярвам в голямата любов, нямам търпение да я опозная“, са единствените думи на Алек, както предпочита да го наричат.

Любопитно е, че подобно на предния Ерген, в лицето на виртуозния пианист Евгени Генчев, той също ще търси естествената и натурална визия. Интервенциите — поставянето на гръдни импланти, увеличаване на обема на устните, създаването на ефекта на котешкото око и всичко останало, което модерните дами правят в името на красотата, отвращават Младенов.

Той е привърженик на здравословното хранене съчетава го с тренировки, повечето от които любимите му спортове. Активен е, като бързите скорости са му особена слабост.
Една от радостите му е, че се наслаждава на хобитата си зад граница. Това налага професионалните му ангажименти.

Очаквано новината, че под светлините на прожектора има нов свободен мъж, привлече вниманието на мнозина. Някои от жените обаче бяха по-остри с изказванията си, което продиктува негативни заглавия, акцентиращи на излялата се злоба в уеб пространството.

За всички фаворит №1 е Виктор Стоянов. Фитнес инструкторът си извоюва място на златното стъпало и очевидно и тази година това няма да се промени. „Прилича на актьор от турски сериал“, „Не е достатъчно красив“. „Всяка година става все по-зле“, „Избрали сте коренно различен образ“, „Не е здрав, нито стабилен“, „Горкото момче, тепърва трябва да видим възможностите му, а вече го съжалявам“, гласят някои от коментарите. Още по-интересно е, че част от хубавиците, които вече са се записали за участие са оттеглили кандидатурата си след първите официални снимки на младока. Подробност, която няма как да нарани егото му.

Според запознати Алек е в трепетни приготовления за престоя в Турция където се снима продукцията, излъчвана в ефира на бТВ. След запознанството си с екипа, в това число и с актьора и телевизионен водещ Наум Шопов, той е предприел серия от стъпки, чрез които да допринесе за успеха на шоуто. Тъй като смята да изпъкне с добър имидж, ще изисква високо представяне и от момичетата. Няма да толерира лъжи, интриги и подигравки, които почитателите на предаването проследиха в първите два сезона.