В Абу Даби 3 интернет знаменитости са заплашени с арести, а полицията в Египет, Дубай и Испания вече забрани предизвикателството.

Странно е да изскочиш от кола в движение и да започнеш да танцуваш, нали? Но точно това представлява най-новото и изключително безразсъдно интернет предизвикателство - #KikiChallenge 

Какво всъщност представлява #KikiChallenge?

Може би вече сте попадали на клипчета в социалните мрежи, в които хората съвсем спокойно изскачат от колата, докато тя е в движение и започват да танцуват определен танц на песента на Дрейк "My Feelings" от последния му албум "Scorpion". Името "Кики" се споменава в самата песен.

Интересното в случая е, че не песента провокира новото предизвикателство, а комикът Шиги, който на 30-ти юни публикува видео с хаштаг #ShiggyChallenge или #DoTheShiggy. 

И все пак в първоначалното видео на комика изобщо няма моторно превозно средство. Одел Бекъм Джуниър е футболната звезда, която прави предизвикателството изключително опасно. 

Със сигурност не препоръчваме на никого да прави това предизвикателство и се присъединяваме към апела на полицията то да бъде прекратено.