X

Новолуние в Близнаци

от в 10:03 на 04.06.2016 в Хороскоп | Любопитно


Новолуние в Близнаци

Новолуние в Близнаци

На 05.06. в 05.00 часа сутринта настъпва Новолуние в знака Близнаци. Тогава градусите от движението на Луната ще съвпадат с тези на Слънцето.

Действието на събитието ще се усеща най-силно от 04.06. до 05.06, най-вече в сферите на влияние на знака, в който се случва то.

Знакът Близнаци е най-любопитният, общителен и подвижен знак от зодиака. Той отговаря за търговията, комуникацията, образованието, пътуванията, документите и местенията.

Поради тази причина двата дни от Новолунието не са подходящи за заявяване на гледна точка, пътувания, смяна на жилище или офис, продаване или купуване на важни неща, но са идеални за изготвяне на стратегия за бъдещи действия и изясняване на позиции, както в личните, така и в професионалните взаимоотношения, докато денят след Новолунието – 06.06. е идеален за стартиране на проекти, започване на лични или професионални партньорства, отдаване на нова учебна дисциплина, пътувания, търговия.

Съвпадът на двете Светила много силно ще повлияе на преценките ни и ще внесе авантюристична нотка в действията ни, поради тази причина е важно да сме внимателни с нещата, с които се захващаме, както и при разговорите и общуването ни със заобикалящите, понеже не е изключено да изтърсим нещо недомислено или обидно и да си развалим отношенията с някого.

Най-силен подтик към промяна или предприемане на нови активности ще усетят подвижните знаци Стрелец, Риби, Близнаци и Дева, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Много е вероятно те да достигнат до важни прозрения във връзка с неща, които до скоро са им били трън в очите и са ги притеснявали. Очаква се през периода да успеят да погледнат ситуацията, в която се намират в перспектива и да намерят верния подход или решение за нея.

В личен план са вероятни срещи с интересни хора, които по един или друг начин ще разширят мирогледа им и ще ги разнообразят.

Земните знаци Козирог и Телец ще са силно ангажирани с финансови въпроси и може да решат да разширят дейността си или да намерят нови начини за печалба. Също така ще усещат силна нужда да черпят с пълни шепи от живота и да му се наслаждават и на моменти е възможно да са доста крайни със заобикалящите ги, ако по един или друг начин им развалят комфорта.

Огнените знаци Лъв и Овен ще имат желание да комуникират интензивно с другите.и да са в центъра на събитията. При тях не са изключени кратки пътувания или интересни обаждания.

Водните знаци Скорпион и Рак по всяка вероятност ще изживеят периода около Новолунието доста романтично и в търсене на близост с друг човек. При тях е възможно да изникнат непредвидени събития в работата им, към които ще им се наложи да се напасват.

Голяма част от въздушните знаци Водолей и Везни с голяма лекота ще взимат решенията си и ще са силно убедени в истинността на своите думи и действия. При всички случаи е добре да не са прекалено крайни с най-близките си хора, за да не наранят някого понесени от вихъра на импулсивността.Теми   близнаци | зодии | новолуние

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.