"Кога, ако не сега? Кой, ако не ти?"

Да бъдеш различен, да се извисиш над сивото ежедневие и недвусмислено да изразиш стила си. Сезон есен-зима 2020-та е времето за преобразяване - да се поглезим и да направим нещо хубаво за себе си. Хладните месеци предразполагат към повече експерименти, към миксиране на различни стилове и материи.

Изборът на есенно-зимен гардероб не е просто задължение, което трябва да отметнем - то е удоволствие, от което не бива да се лишаваме. Да изберем лично и на място в магазините дрехите, които ще носим, ни гарантира пълно удовлетворение.

Новото модерно ни очаква в PAZAR

Какви са последните тенденции за сезона и задължително ли е да следваме сляпо модата, за да сме красиви? Всъщност идните месеци ще бъдат белязани от класическия комфорт, естествените материи и неограниченото въображение. 

През ноември Сердика Център отново ще ни зарадват с разнообразни колекции, но са ни подготвили и една много специална изненада на фронта "българска мода".

Вече ви разказахме за концептуалния магазин PAZAR, в който се представят различни български марки. До 18 ноември на фокус е KNAPP и техните облекла с характер. 

Любимата марка на градските момичета ни очаква на ниво 0 (до бюро Информация).

Любопитно е, че KNAPP е разпознаваем бранд не само в България, но и по целия свят. В основата са Антония Йорданова (на снимката горе) и Кристина Бъчварова. Преди точно 10 години двете решават, че на света са му необходими не просто дрехи, а по-скоро тоалети с концепция, които да ни отличават от всички останали.

Точно това усещане имаме още с влизането в PAZAR – за юбилейна колекция, за усет към детайла и персонално отношение. Съчетание от смели визии, висококачествени материи и неповторими модели. 

Дрехите и аксесоарите се вписват отлично в мотото "Новото модерно". Манифесто за новия сезон от Сердика Център, което ни кара да продължим напред и да се стараем всеки ден да се чувстваме по-добре в кожата си.

Красиви през студените дни

Все по-ниските температури ни напомнят за наближаващата зима. Но има ли по-приятна причина да попълним липсите в гардероба, като го обзаведем с красиви попълнения с един шопинг тур?

А има ли нещо по-добро от това да можем да избираме? Да се доверим на най-популярните модни вериги или на ексклузивно представените в Сердика Център марки. Да пазаруваме от току-що пристигналите тенденции в колекциите или да изберем сред артикулите в намаление през целия месец. В новото модерно може и двете.