Днес ще ви представим една проста формула, която да ви помогне да разберете перспективите на вашата двойка.

Когато срещнете някой привлекателен мъж, искате да знаете предварително дали романсът между вас има бъдеще, или и двамата ще останете разочаровани от краткотрайната връзка. Дори и да чувствате взаимно привличане, това не дава гаранция, че характерите ви съвпадат и сте предопределени един за друг. Би било добре, ако можеше от самото начало влюбващите се да знаят дали насочват чувствата си към човек, от когото трябва да стоят на дистанция, или пък може да разчитат на абсолютна хармония и печеливш билет в категорията "щастливи завинаги". Наистина, времето ще изпита чувствата ви и ще ви даде верния отговор, но защо да влагате напразни надежди и очаквания, ако двойката ви няма бъдеще?

Не, няма да сбъркате, ако се отдадете на чувствата и оставите романът между вас да се развива естествено. Дори ако нещо се обърка, ще натрупате опит, който определено ще ви бъде от полза в живота и особено в следващите връзки. Но за онези нетърпеливи натури, които искат да знаят предварително какво ги очаква, има няколко езотерични инструмента, които могат да дадат информация за това колко подходящ за вас е човекът, който ви интересува.

Нумеролозите използват проста и точна формула, за да разберат съвместимостта в двойката. Ако сте от хората, които не приемат насериозно подобни заключения, пак няма да ви е скучно – представете си, че това е игра. Също така не се разстройвайте, ако нумерологията предсказва пълен срив за вашата връзка: все пак има смисъл да опитате.

Най-лесният начин да изчислите съвместимостта е да съберете числата на рождените дати, за да изчислите номера на вашата съдба.

ФОРМУЛА И АЛГОРИТЪМ

Схемата е проста: трябва да знаете пълната дата на раждане – вашата и неговата. Напишете всички числа на един ред (няма значение в каква последователност) и ги събирайте, докато получите просто число от 1 до 9.

Как се прави? Например, вие сте родена на 1. 01. 1996 г., а вашият потенциален партньор е роден на 2.02.1993 г. Сумираме всички числа в датите на вашето раждане: 1+1+1+9+9+6=27, това е 2+7=9. Значи вашето число е 9. Изчислете и неговата дата: 2+2+1+9+9+3=26, след това 2+6=8. Номерът му е 8.

Сега добавете вашите числа заедно: 9 + 8 = 17 – и продължете до едноцифрено: 1 + 7 = 8. Осем ще бъде числото на вашата съдба. Всяко число на съдбата има свое собствено значение и тълкуване, характеризиращо вашата съвместимост по дата на раждане. Остава само да разгледаме значението му в списъка по-долу.

РЕЗУЛТАТИ ОТ ИЗЧИСЛЕНИЕТО

Число на съдбата – 1

Можете да местите планини, ако обедините сили. Единицата свидетелства за висока съвместимост. Едно е числото на лидера, така че между вас редовно ще "избухват" кавги и "битки за територия", но ако откриете тайната на хармонията, тогава и двамата ще бъдете щастливи. Съюзът ви ще бъде дълъг и надежден, а приятелството между вас ще бъде силно, ще бъде основано не само на чувства, но и на доверие, разбиране и други положителни качества.

Число на съдбата – 2

Основа във вашата двойка е стабилното финансово състояние на един от партньорите. Колкото повече доходи, толкова по-силен е съюзът. Не можете да разчитате на романтика като във филмите, но това не означава, че ще създадете лошо семейство - и бракът, и приятелството ще продължат дълго време, ако действате в рамките на предварителните споразумения, уважавате се и не се дразните от и за дреболии.

Число на съдбата – 3

И двамата обожавате общуването и флирта. Връзката ви няма да е скучна, а нервна и страстна. Не се учудвайте, ако предателствата изплуват, особено ако успеете да се задържите заедно дълго време. За вас е по-лесно да бъдете приятели, отколкото любовници. В същото време вашето число показва способност за взаимно разбиране от половин дума и искрена способност да се притичате на помощ на другия; да се подкрепяте, разбирате и слушате.

Число на съдбата – 4

Организация, постоянство, комфорт - това ви очаква с него, ако съвместимостта по датата на раждане показва четворка. Ще имате топли отношения, в които всеки еднакво ще се грижи и се тревожи за другия. Но най-напред всеки от вас ще трябва да се постарае – период на вътрешно противоборство е много вероятен, но след като той бъде преодолян, можете да разчитате на пълно взаимно разбиране.

Число на съдбата – 5

Огнена страст и много секс. Основата на връзката ви е харесването, което ви привлича един към друг. И въпреки че отношенията ви се основават на любов, и двамата в началото ще си останете егоисти. Всеки ще настоява на своето, опитвайки се да доминира във връзката. Някои хора харесват тези напрегнати отношения, но повечето нямат желание да живеят в напрежение. Въпреки това, ако се научите да се слушате – и най-важното, да се чувате един друг, можете да изградите силен съюз помежду си.

Число на съдбата – 6

Ако вашето число е шестица, бъдете сигурни, че ще бъдете заедно дълго време. Абсолютният приоритет и за двама ви е взаимопомощта. Ако искате да се ожените, ще имате спокойно и дружелюбно семейство, а ако се наложи да прекратите романса, ще останете добри приятели. Няма да можете веднага да постигнете разбирателство и хармония, но тези, които преодолеят трудностите, ще получат достойна награда - верен партньор или силно приятелство.

Число на съдбата – 7

Нумеролозите одобряват връзката, отговаряща на числото седем: двойката ще се окаже (почти) перфектна, а партньорите ще станат и приятели за цял живот. И не може да става дума за преструване - вие буквално сте създадени един за друг. При това и вие, и той сте добри тактици: знаете как да се държите и умеете да се договаряте, така че рядко ще предизвиквате кавги и скандали помежду си. Винаги ще се подкрепяте и ще си помагате, за да решавате всички проблеми заедно.

Число на съдбата – 8

Вие сте твърде различни, но точно това ви привлича един към друг. Връзката ви може да се нарече странна и нестандартна: единият от партньорите е по-уверен и готов да поема рискове, а вторият е плах и се нуждае от стабилност. Ако се научите да използвате силните страни на другия в различни ситуации, ще създадете много гъвкав и силен съюз. Не всичко ще върви гладко, но е възможно да постигнете хармония, при условие че работите върху себе си, изпитвате доверие към партньора и сте толерантни един към друг.

Число на съдбата – 9

За вас ще бъде най-добре да останете приятели. В противен случай трябва добре да изчислите всички плюсове и минуси, подхождайки към проблема възможно най-практично (например той е адски богат и вие впоследствие може да съжалявате, че сте пропуснали този шанс). В такава връзка всеки от партньорите винаги ще дърпа одеялото към себе си, накърнявайки интересите на другия. Създаването на близък съюз няма да бъде лесно – трябва да се правят компромиси – вие ще трябва да се примирите с неговите недостатъци и да се опитате да обуздаете своите.